Olmazsan ve okuluna norm verilirse şaşırma. Ben 14 saat girdiğim okulda norm fazlası oldum, 8 saat dersi olan İHL de norm vardı atandım. Şimdi dersim daha da düştü norm fazlası olacağımı sanmıyorumOkulda 8 saat dersi olan (İmamhatip Ortaokulu) BT öğretmeni norm fazlası oluyor nasıl olabilir ?
Köy okullarında 6 saat ders norm da kalmanıza yeterlidir.BT öğretmeni // Normun dışında 6 aylık görevlendirmedir.
Norm olma yada olmama durumuyla alakası yoktur.
8 saat dersi olan bir öğretmen her zaman norma fazlası olur.
Kasım ayında norm ataması olacak mı acaba. Olacaksa takvim ne zaman açıklanır
24 Kasımda 10 bin ilk atama olacak. Bu 10 bin atamanın tamamlanmasını bekleyebilirler bir ihtimal..Kasım ayında norm ataması olacak mı acaba. Olacaksa takvim ne zaman açıklanır
Öyle olsa bile bir tercih takvimi muhakkak lazım.Norm kadro fazlası tayinlerini için takvime gerek yok, şu genelge maddesine göre her zaman yapılabilir artık:
54. Norm kadro fazlası öğretmenlerin zamana bağlı olmaksızın alanlarında ihtiyaç oluşan eğitim kurumlarına atamalarının yapılması, "aylıksız izin, askerlik, doğum" vb. sebeplerle norm kadro dışında oluşan öğretmen ihtiyaçlarının geçici görevlendirme kapsamında sırasıyla eğitim bölgesinde, ilçede, ilçe grubunda, diğer ilçelerde bulunan norm kadro fazlası öğretmenlerden karşılanması ve ilçe grubunda norm kadro fazlası öğretmen bulunan alanlarda ders ücreti karşılığında öğretmen görevlendirilmemesi sağlanacak.
Öyle olursa norm atamasına hiç yer kalmaz. Daha büyük sıkıntı olur.24 Kasımda 10 bin ilk atama olacak. Bu 10 bin atamanın tamamlanmasını bekleyebilirler bir ihtimal..