Tabi ki yanlış yaptığımıza haklı olarak müdahale eder. Konuşma tarzı bile ters. Sabır lazım. İlçe meb den bir şey çıkar mı ki?c1han' Alıntı:Öncelikle mevzuatı incele, herşeyi olması gerektiği gibi yap. 657, Yönetmelikler, Yönergeler, vs... İşinizi ilgilendiren ne varsa okuyun-öğrenin-yapın.
Sen işini olması gerektiği gibi yaptıktan sonra değil müdür, valisi gelse bişey yapamaz.
Sırf sendikan farklı diye sana ayrımcılık yaparsa da mobbing davası açarsın.
Diğer öğretmenlere de sana davrandığı şekilde davranıyorsa ve bunu mevzuata uygun yapıyorsa zaten doğru olanı yapıyor demektir.
Buzkırıcı' Alıntı:söyle ona:4482 nefret ve ayrimcilik yaratarak görevi kötüye kullanmak.2 aydan 3 yıla yolu var
Adamlar siyaseten güçlü. Her şeyi yapabileceğini sanıyor. Mobbing direk dava mı açacaz. Önce ilçe ye bildirmek gerekir mi?mkutlukyildirim' Alıntı:Sayın hocam, müdürünüze mobbing davası açabileceğinizi; yargıtay içtihadlarına göre mobbing davası açan kişinin ispat yükümlülüğü olmadığını; aksine mobbing uyguladığı iddia edilen kişinin, uygulamadığını ispatlamakla yükümlü olduğunu hatırlatın. O gerisini anlar.
Unutmayınız, müdürler sizin gardiyanınız değil!
4482 nerde geçiyor hocam. okuyayımBuzkırıcı' Alıntı:4482 söyle yeter ona.
Saçma sapan insanlar var malesef (not: muhtemelen o müdürle yanı sendikadanım
)Hocam sendika ya da siyaset umurumda değil inan. Biz öğretmeniz. İşimiz iyi, dürüst gençler yetiştirmek. Ama öğretmen ayrımcı ve bencil olunca, midem bulanıyor, utanıyorum. Meslektaşlarıma yakıştıramıyorum.altintepebilisim' Alıntı:Kimse kimseye bişey yapamaz hocam ya o sana kıllık yaparsa sen de ona yaparsın. O senin açığını mı kolluyo sen de onunkini kolla milyon tane açığımız var hepimizin. Anca artizlik yapar mide bulandırır başka da birşey yapamaz. Höt deyince de susar muhtemelenSaçma sapan insanlar var malesef (not: muhtemelen o müdürle yanı sendikadanım
)
volkan151' Alıntı:Hocam sendika ya da siyaset umurumda değil inan. Biz öğretmeniz. İşimiz iyi, dürüst gençler yetiştirmek. Ama öğretmen ayrımcı ve bencil olunca, midem bulanıyor, utanıyorum. Meslektaşlarıma yakıştıramıyorum.altintepebilisim' Alıntı:Kimse kimseye bişey yapamaz hocam ya o sana kıllık yaparsa sen de ona yaparsın. O senin açığını mı kolluyo sen de onunkini kolla milyon tane açığımız var hepimizin. Anca artizlik yapar mide bulandırır başka da birşey yapamaz. Höt deyince de susar muhtemelenSaçma sapan insanlar var malesef (not: muhtemelen o müdürle yanı sendikadanım
)
volkan151' Alıntı:Adamlar siyaseten güçlü. Her şeyi yapabileceğini sanıyor. Mobbing direk dava mı açacaz. Önce ilçe ye bildirmek gerekir mi?mkutlukyildirim' Alıntı:Sayın hocam, müdürünüze mobbing davası açabileceğinizi; yargıtay içtihadlarına göre mobbing davası açan kişinin ispat yükümlülüğü olmadığını; aksine mobbing uyguladığı iddia edilen kişinin, uygulamadığını ispatlamakla yükümlü olduğunu hatırlatın. O gerisini anlar.
Unutmayınız, müdürler sizin gardiyanınız değil!

volkan151' Alıntı:Uyarı cezasının bir sınırı yok mu arkadaşlar? Uyarı verdi hemen ilk iş.
Geç kalmayız artık inşallah da. Ben onun kusurlarını kime şikayet edecemc1han' Alıntı:Diğer günlerde gecikenlere sarı zarfı vermediyse hemen davayı açın.
Yok her 1 dk gecikene uyarı cezası veriyorsa yapacak bir şey yok, geç kalmayın.