dikkat komutan sağda. bu ülke 18 martı "başıbozuk" larla kazanmıştırmrtcmhr_13' Alıntı:hocam yazdıklarımı sindirmişsiniz içinize gerek yok size cevaba...hckaya' Alıntı:bu mantık asker olmayanlara "başıbozuk" demiştirmrtcmhr_13' Alıntı:18 Mart oldsuğunun farkında mısınız?
Sizin Ata'nız şehit olmadı mı ?
Ölen Erler,Subaylar SİVİL MİYDİ ?
Atatürk Komuta ederken bu kadar rahat mıydı ? :x
tabiki samimi değil, bir arkadaş mı yazmıştı hatırlamıyorum. 657 değişecek, özlük haklarımızın çoğu gidecek, sadece başörtüsü serbestliği olacak yeni kanunda. halkı gaza getirip destekletecekler malesef.zafer_can' Alıntı:Şunu cevaplayabilir misiniz?
EBS gerçekten samimi mi? Gerçekten öğretmenini düşünerek mi hareket ediyor?
Başka sorum yok..
mrtcmhr_13' Alıntı:hocam sorun da orda işte insanlar sivilin ne anlama geldiğini bilmiyorserkanaytekin' Alıntı:hocam amma kafa ütülemişsin ya, başlığı okusana sivil gelmeyenler demiyor, sivil gelenler yazıyor. Amacın ne anlamadım. Birde duygu sömürüsü yapmıyormusun, pes.
ayrıca rahatsız oldu isen bu başlığa bakmazsın olur biter
:+1: :+1: ben de özgürdüm ve tasdiklenmiş oldunese1982' Alıntı:sivilim yaşasın özgürlük. eşarbımla....
zafer_can' Alıntı:Şunu cevaplayabilir misiniz?
Başka sorum yok..
cevabıfalloosely' Alıntı:zafer_can' Alıntı:Şunu cevaplayabilir misiniz?
Başka sorum yok..
tabiki değil öyle olsaydı memur maaş zamlarında görürdük samimiyetlerini...
Anlamadığım hükümette bu kılık kıyafet işini ne diye bu kadar uzattı bilmiyorum, hemen yapılabilecek düzenlemeyi neden bu kadar bekletiyorlar.
falloosely' Alıntı:zafer_can' Alıntı:Şunu cevaplayabilir misiniz?
Başka sorum yok..
tabiki değil öyle olsaydı memur maaş zamlarında görürdük samimiyetlerini...
Anlamadığım hükümette bu kılık kıyafet işini ne diye bu kadar uzattı bilmiyorum, hemen yapılabilecek düzenlemeyi neden bu kadar bekletiyorlar.
Bu ülkede bir tek siz özgür değildiniz artık siz de özgür olduğunuza göre derdimiz kalmadı. artık düzgün işler yapabilir siyasetçiler o halde.aytduman' Alıntı::+1: :+1: ben de özgürdüm ve tasdiklenmiş oldunese1982' Alıntı:sivilim yaşasın özgürlük. eşarbımla....
zafer_can' Alıntı:Şunu cevaplayabilir misiniz?
Başka sorum yok..
12 bin 300 değil hocam 12 Milyon 300 BinEslivya' Alıntı:Bişey sorabilir miyim? EBS üyesi olmadan eyleme katılmak suç olur mu? Sendika üyeliğim yok ve olaydan şimdi haberim oldu. 12 bin 300 imza işe yarar inşallah...
Eslivya' Alıntı:Bişey sorabilir miyim? EBS üyesi olmadan eyleme katılmak suç olur mu? Sendika üyeliğim yok ve olaydan şimdi haberim oldu. 12 bin 300 imza işe yarar inşallah...
Hocam yazdıklarımın arasında Atatürk ve Şehitlerimize Saygı'dan başka birşey yok.serkanaytekin' Alıntı:mrtcmhr_13' Alıntı:hocam sorun da orda işte insanlar sivilin ne anlama geldiğini bilmiyorserkanaytekin' Alıntı:hocam amma kafa ütülemişsin ya, başlığı okusana sivil gelmeyenler demiyor, sivil gelenler yazıyor. Amacın ne anlamadım. Birde duygu sömürüsü yapmıyormusun, pes.
ayrıca rahatsız oldu isen bu başlığa bakmazsın olur biter
Hocam rahatsız olduğum sizin görüntü kirliliği yapmamız, sanırım forumda bir konuda en çok mesajı olan bbnet üyesi ünvanı almaya niyetiniz var
+1nese1982' Alıntı:sivilim yaşasın özgürlük. eşarbımla....
mrtcmhr_13 hocam yazdıklarınızda haklısınız fakat herkes anlamak istediği gibi anladığı için bence fazla yormayın kendinizi insanlara cevap verecem diye çünkü insanlar ne işine geliyorsa o şekilde anlıyor, sizin vurgu yapmak istediğiniz noktayı gayet iyi anlıyorum meb bile bir intro koymamış bu günle ilgili varın siz düşünün ülkemin nereye gittiğini neleri unutturmaya çalışıldığını diyorum başkada bişey demiyorummrtcmhr_13 ' Alıntı:Hocam yazdıklarımın arasında Atatürk ve Şehitlerimize Saygı'dan başka birşey yok.
Eğer bunlar sizi rahatsız etti ise yapacak birşey yok çünkü görmeye devam edeceksiniz.Sadece burada değil
Çok cevap yazmaya gelince ise ne yapalım insanların bu duyarsızlığı çok üzücü
hocam ne yapayım damarımda var asilik o zamanlar da bu insanlar gibi keyiflerini düşünseler şuan isimleri david falan olacaktı tutamıyorum kendimi.hamuş' Alıntı:mrtcmhr_13 hocam yazdıklarınızda haklısınız fakat herkes anlamak istediği gibi anladığı için bence fazla yormayın kendinizi insanlara cevap verecem diye çünkü insanlar ne işine geliyorsa o şekilde anlıyor, sizin vurgu yapmak istediğiniz noktayı gayet iyi anlıyorum meb bile bir intro koymamış bu günle ilgili varın siz düşünün ülkemin nereye gittiğini neleri unutturmaya çalışıldığını diyorum başkada bişey demiyorummrtcmhr_13 ' Alıntı:Hocam yazdıklarımın arasında Atatürk ve Şehitlerimize Saygı'dan başka birşey yok.
Eğer bunlar sizi rahatsız etti ise yapacak birşey yok çünkü görmeye devam edeceksiniz.Sadece burada değil
Çok cevap yazmaya gelince ise ne yapalım insanların bu duyarsızlığı çok üzücü
mehmetkemal' Alıntı:Arkadaşlar;
Biz bırakın millet olarak birbirimizi desteklemeyi, şurda bir grup aynı branş öğretmeni bile birbirimize düşman gibiyiz.
hazımsızlık seziyorum sanki :?:Mr.Spermata' Alıntı:Bu ülkede bir tek siz özgür değildiniz artık siz de özgür olduğunuza göre derdimiz kalmadı. artık düzgün işler yapabilir siyasetçiler o halde.aytduman' Alıntı::+1: :+1: ben de özgürdüm ve tasdiklenmiş oldunese1982' Alıntı:sivilim yaşasın özgürlük. eşarbımla....