Okula fotograf makinesi

Kodla Büyü

mehlika43

Aktif Üye
Merhaba
Okula fotograf makinesi alacagız.
Canon marka olsun istiyoruz.
Okulun ihtiyaclarını karsılayacak özelliklerde ve en fazla 400-500 tl'ye hangi modelleri önerirsiniz??

Fujifilm Finepix S2800 HD 14 MP 18x Optik Zoom 3" LCD Dijital Foto.Makinesi

biz bunu aldık hocam okula.
gayet hoş. tavsiye edebilirim.
gittigidiyordan 380 civarına almıştık.

alwaysonline' Alıntı:
Fujifilm Finepix S2800 HD 14 MP 18x Optik Zoom 3" LCD Dijital Foto.Makinesi

biz bunu aldık hocam okula.
gayet hoş. tavsiye edebilirim.
gittigidiyordan 380 civarına almıştık.

hocama katılıyorum çok güzel fotolar çekebileceğiniz bir makine. :+1:

Canon markası ile karsılastırırsak, fujifilm ile cekilen fotograf kalitesi iyi olur mu ???
Genl olarak fujifilm marka fotograf makinelerinin kalitesi nasıl ???

fujifilm bi işe yaramaz hocam almayın görüntü bulanık çıkıyor... eşimde var ordan biliyorumokulda da 10MP lik profesyonel vardı o da dandikti...

alwaysonline fujifilm s2800 ile kamera kaydı yaptınmı? görüntü pc ye atınca sessiz ortamda çeksen bile sürekli hışırdama sesi geliyormu? bendede s2800 var yeni aldım. kamera kaydında böyle bi sıkıntı çıktı. ama makina çok güzel

mehlika43' Alıntı:
Canon markası ile karsılastırırsak, fujifilm ile cekilen fotograf kalitesi iyi olur mu ???
Genl olarak fujifilm marka fotograf makinelerinin kalitesi nasıl ???

çekmesini bilene fujifilm harika bir makinadır. Bende pinefix hd 2100 var ve manyak makrolar yakalıyorum bu makinayla. Kendi lensi ve objektifi var nasa bile bunu kullanıyor araştırmalarıma göre

hocam
tayinci' Alıntı:
mercury' Alıntı:
görüntü kalitesi mükemmel ,pilleri çok az harcıyor. sadece 149 TL bence kacırılmayacak ürün okuldaki öğretmenlere tam 8 adet aldık.
http://www.hepsiburada.com/Liste/nikon- ... goryId=248

bak arkadaş mis gibi makine önermiş ne yapacaksınız, 400-500 liralık makinayı yazık.. sonrada o fotoların kalitesini küçülterek sunularda yada webde kullanıyoruz..

hocam konu bayağı eski ama bunun marka modeli neydi yada şimdi ne önerebilirsiniz? tavsiyelerinizi bekliyorum..

BBNET
Geri