mrtsntrk
Aktif Üye
Yeni çıkartmayı düşündüğüm ve üzerinde uzuuunca bir süre çalışma yapıp eksiklerini tamamladığım, tasarım konusunda bir tık problem yaşadığım programı piyasaya çıkartmadan önce görüşlerinizi ve yorumlarınızı almak istedim. Şuan iki ekran paylaşım tasarımı yapmak istiyorum çünkü fazla içerik paylaşımı bulunmak aşırı bir spoiler içerir. Uygulama tamamen kişiselleştirilebilir olacak. Yazılım piyasaya çıkmadan önce BETA kapsamında bir kaç okulda test amaçlı dağıtım yapacağım. İsteğiniz olursa ekstra olarak gelmesini düşündüğünüz bir sistem veya değişiklik bunları özelden iletişime geçerek iletirseniz sevinirim.
Ek olarak uygulamada bir sorun oluştuğunda (tabi çekirdek sistem dışında) ufak bir kaç uyarı sistemi sessiz çalışma özelliği bulunmaktadır. Örneğin Evet-Hayır seçenekleri içeren bilgi kutuları genelde karşınıza geldiğinde çok yüksek sesle bildirimli şekilde uyarı verir ama bu tasarımımda minimuma indirgemek istedim ve sessiz bir şekilde uyarıyı yalnızca sizin kullanım esnasında görebilmenizi sağlamak için yapıyı değiştirdim. Windows işletim sistemlerine ek Linux sistemlerinde de ek bir yazılım geliştirme sürecinde yakında stabil halini paylaşırım.
Karşılama Ekranı;
Durum Ekranı;
Ek olarak uygulamada bir sorun oluştuğunda (tabi çekirdek sistem dışında) ufak bir kaç uyarı sistemi sessiz çalışma özelliği bulunmaktadır. Örneğin Evet-Hayır seçenekleri içeren bilgi kutuları genelde karşınıza geldiğinde çok yüksek sesle bildirimli şekilde uyarı verir ama bu tasarımımda minimuma indirgemek istedim ve sessiz bir şekilde uyarıyı yalnızca sizin kullanım esnasında görebilmenizi sağlamak için yapıyı değiştirdim. Windows işletim sistemlerine ek Linux sistemlerinde de ek bir yazılım geliştirme sürecinde yakında stabil halini paylaşırım.
Karşılama Ekranı;
Durum Ekranı;