okul web yardım lütfen...

Kodla Büyü

kara_kediii

Site Gezgini
arkadaşlar iki üç gündür web yönetim paneline girmeye çalışıyorum ama bir türlü giremiyorum. ilk önce ip değişikliği için onay istiyordu evet değince sayfa yenileyip güvenlik kodunu yanlış girdiniz deyip girişimi kabul etmiyordu. şimidide direk güvenlik kodu yanlış diyor oysaki ben doğru giriyorum bir iki defa denedim. sorun merkezden mi acaba??

okulun yeni alan adını oluşturdunuz mu?Ben oluşturdum ftp şifresini aldım ama evden cep telefonu ile girdiğimde her açışta ıp değişiyor ve MEB E-POSTAya düşmesini bekliyorum

Hocam defalarca denedim, girdim sonra. Başta güvenlik kodu yanlış diyordu. Gerçi başka sorun çıktı şimdi bende de.

hocam farklı ıp den kaynaklanabılır oda maıl ıle halledılıyo zaten bırden fazla kullanıcı tanımlayın ,girişte problem varsa genelde tarayıcıdan kaynaklanıyor tarayıcıların neyı kullanıyorsanız son sürümü yükleyıp deneyın fırefoxda herhangı bır sıkıntı yaşamıyorum :+1:

Sorun merkezden olmayabilir, bugün uzun bir süre değişiklik yaptım. Maile gelen ip değiştirme linkinden mi giriş yapmayı deniyorsunuz da olmuyor?
Tarayıcınız son sürüm mü? İE'de uyumluluk modunun pasif olması gerekiyor giriş yapabilmeniz için

ben explorer kullanıyorum firefox da denedim aynı sorunu ordada yaşadım. maile ip değiştirme linki gelmiyor işte. ip değişikliği için onylama yapınca ip değişikliği linki mailinize gönderilsin mi diye bir pancere çıkıyor yaa orada evet değince explorer sayfasını yenilememi istior yenileyincede güvenlik kodunu yanlış girdiniz uyarısı çıkıyor ve ne mail geliyor nede panele girebiliyorum..

daha öncede ip değişikliği istemişti kabul edip ip değiştirdim ve girişte yaptım ama iki üç gündür bu hatayı veriyor.

erfatm' Alıntı:
Sorun merkezden olmayabilir, bugün uzun bir süre değişiklik yaptım. Maile gelen ip değiştirme linkinden mi giriş yapmayı deniyorsunuz da olmuyor?
Tarayıcınız son sürüm mü? İE'de uyumluluk modunun pasif olması gerekiyor giriş yapabilmeniz için

İE de uyumluluk modunun pasif olup olmadığını nasıl anlayacağım???

kara_kediii' Alıntı:
erfatm' Alıntı:

Kırmızı çemberle işaretlediğim alan aktif olmayacak

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    23.7 KB · Görüntüleme: 649
erfatm' Alıntı:
kara_kediii' Alıntı:
erfatm' Alıntı:

Kırmızı çemberle işaretlediğim alan aktif olmayacak

Evet aynen öyle bişey çıkıyor ne yapmam garekiyor bu durumda??

BBNET
Geri