Sorgulama ekranını yapabildiyesniz ve tek sorun gömmek ise. Bunu kolayca iframe kullanrak okul sitesinini istediğiniz safyasına gömebilirsiniz.Bu sorgulama ekranını bu site içine nasıl gömebiliriz bilmiyorum.
sorgulama sayfasını nasıl yapacağız hocam onu bilmiyorum açıkçasıSorgulama ekranını yapabildiyesniz ve tek sorun gömmek ise. Bunu kolayca iframe kullanrak okul sitesinini istediğiniz safyasına gömebilirsiniz.
Merhaba Hocam, ilgili sayfayı ben hazırladım. Sayfa Google Apps Script yapısını kullandığından okul web sitesine gömme işlemini gerçekleştiremezsiniz.Doğrudur @DaMieN hocam okul web sitesine böyle bir şey yapılamıyor. Örnekteki sayfayı yapan arkadaş da okulun google hesabı ile "google siteler" üzerinden bir sayfa tasarlamış. Bu sorgulama ekranını bu site içine nasıl gömebiliriz bilmiyorum.
Bildiğim kadarıyla iframe kodu, Okul sitelerinde kullanılmıyor.Sorgulama ekranını yapabildiyesniz ve tek sorun gömmek ise. Bunu kolayca iframe kullanrak okul sitesinini istediğiniz safyasına gömebilirsiniz.
Memnuniyetle Hocam. Ben sayfayı hazırlarken referans aldığım kaynağı paylaşayım sizlerle. Kaynaktan hareketle kodları ve tasarımı değiştirerek ben kendi ihtiyaçlarıma uyarladım. Video içeriğini sunan hocama gıyabında teşekkür ederim.Hocam mümkünse nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?
Oluyor hocam sorunsuz. Olmadığı tek durum iframe içindeki sayfanın iframe içinde çalışmamak üzere özellikle tasarlanmış olması hali.Bildiğim kadarıyla iframe kodu, Okul sitelerinde kullanılmıyor.