okul web sitesi

Kodla Büyü

fixmoney

Üye
Merhabalar.okulumuzun meb.k12tr uzantılı web sitesi var.fakat 3 sene önce tanımadığım biri hazırlamış.o günden beri güncellenecek.bu işi ! sağolsun müdür bey bana yıktı.İngilizce öğretmeniyim.daha önce de site falan hazırlamadım.bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlar varsa benimle iletişime geçerse sevinirim. emeğinin karşılığı verilecektir.
saygılarımla.

daha önce hiç site yapmayan birinin üzerine bu iş nasıl yıkılabilir anlamadım.

:cry: hocam,okulda elini taşın altına sokan yok.neredeyse bütün öğretmen arkadaşlar teknoloji özürlü. bende bi kaç bilgisayara format falan attım.doğal olarak sen bu işten de anlarsın olayı vardır ya.işte bizimki de böyle oldu.

işte bu yüzden kimse elini taşın altına sokmuyor. iyi niyetle, alakan olmayan bir konuda yardımcı olursun, sonra o iş ve ona benzeyen işler senin görevin olur. uğraştım yapamadım gibi bişeyler söyle bence, ki bu yalan değil, site yapacak bilgiye sahip değilsin. yoksa bütün bu işler seni bulur. vazifen neyse onu yap, iyilik yapma.

siteyi html editörleriyle (sayfa düzenleyiciler) hazırlarsanız başlangıç olarak uygun olabilir. bunlar: frontpage ve dreamweaver olabilir.
biraz zaman lazım tabi.
kolay gelsin..

BBNET
Geri