Sayın Hocam maalesefaynı durum bizde de var hocam düzeltebildiniz mi ?
Hocam bizim de yaklaşık 3 aydır aynı problemimiz devam ediyor ve henüz herhangi bir çözüm bulamadım.Merhaba,
biz okul adını değiştireli 7 ay oldu. İçerik ekledik, bekledik ama hala google da görünmüyor.
Bunun çözümü bu olmamalı. Okul web sitesi üzerinden yetkililere defalarca yazdım sorunu. Ancak geçiştirdiler. Okul yeni olduğu için ne öğrenci ne veli aylardır siteye ulaşamıyor malesef
Hocam dediğiniz işlemi defalarca yaptım ancak bi değişme olmadı.Hocam google in sağladığı html dosyayı sitenizin ana dizinine atıp doğrulama yapın. Ya da meta kodu sitenizin meta tag bölümüne yapıştırıp doğrulayın.
Hemen olmaz hocam google belirli zamanlarda indexleme yapar . Yeni bilgilerinize indexleme seonuzun gücüne göre birkaç hafta veya ayı bulabilir.Hocam dediğiniz işlemi defalarca yaptım ancak bi değişme olmadı.
Hemen olmaz hocam google belirli zamanlarda indexleme yapar . Yeni bilgilerinize indexleme seonuzun gücüne göre birkaç hafta veya ayı bulabilir.
Aynı hatayı ben de almaya devam ediyorum html etiketi meta kodu kopyalayıp kaydetmeme rağmen doğrulama kısmında hata veriyor.Ekli dosyayı görüntüle 70861
Hocam sürekli olarak üstteki hatayı alıyorum, doğrulama yapılmıyor.