+1Nasıl bir branşımız var ise herkes bizim branş ile yarışıyor . Herkes bu bilgisayar işinde usta. Kimi dergi tasarlar kimi klip çeker. Daha önceki okullarımda da bu oldu bazı öğretmenler kendi alanından çok bilgisayar üzerinde kendini gösterme gayretinde. Halbuki kendi branşında bir şeyler üretse herkes daha güzel olacak.
+1Nasıl bir branşımız var ise herkes bizim branş ile yarışıyor . Herkes bu bilgisayar işinde usta. Kimi dergi tasarlar kimi klip çeker. Daha önceki okullarımda da bu oldu bazı öğretmenler kendi alanından çok bilgisayar üzerinde kendini gösterme gayretinde. Halbuki kendi branşında bir şeyler üretse herkes daha güzel olacak.
arkadaslar okulumuzda web komisyonu oluşturuldu. idare beni site yöneticisi olarak tanimladi ancak girdigimde yetkiniz yok diyor hiç bir şey yapamıyorum. Yönetmelikte btr site yöneticisi diyor. Bu durum nasıl düzelecek yapılması gereken bir şey daha mi var?
Hocam ben btr yım siteye beni "site yöneticisi" olarak tanımladı idare. Ama hiç bir yetkim yok. "bunu yapamasınız yetkiniz yok" diye uyarı geliyor.site yöneticisinin görevleri kısıtlı mı?Hocam bugüne kadar sitenin yöneticisi sistemde kimse, o sizi de yönetici olarak tanımladığı takdirde giriş yapabilirsiniz. Okulda BTR varsa zaten sitenin yöneticisi de odur. Sizi de sisteme tanıtır yönetici olarak, ikiniz de giriş yapabilirsiniz.
Hocam ben btr yım siteye beni "site yöneticisi" olarak tanımladı idare. Ama hiç bir yetkim yok. "bunu yapamasınız yetkiniz yok" diye uyarı geliyor.site yöneticisinin görevleri kısıtlı mı?
Hocam ben btr yım siteye beni "site yöneticisi" olarak tanımladı idare. Ama hiç bir yetkim yok. "bunu yapamasınız yetkiniz yok" diye uyarı geliyor.site yöneticisinin görevleri kısıtlı mı?
Hocam web yayın ekibindeki göreviniz 'internet sitesi yöneticisi' olarak tanımlanmış. Ayrıca okulun kurum şifresiyle girilip yine aynı yerde bir üstteki açılır kutucuktan size 'yönetici' yetkisinin verilmesi lazım. Editör vb. yetkilerde kısıtlama var.
Bizim tabi ki yönergeyi bir öğretmen olarak diğer öğretmenlere tebliğ veya tebellüğ etme yetkimiz yok. Ancak sözlü olarak söyleyebiliriz. Tebliğ ve tebellüğ işleri idarenin işi.Kim KARA MURAT BENİM derse bu işler onun üzerine yıkılır. Okulların yazılı olmayan kurallarındandır. Her kim ki Kara Murat şudur, şu olsun derse aforoz edilir. Aforoz edilmeyi göze alıyorsanız, bu iş http://mevzuat.meb.gov.tr/dosyalar/1958.pdf yönergesine göre görev dağılımları yapılmıştır, içerik girme görevi BTR ya da BT öğretmeninin değildir dersiniz.
Atara gidere, ne şiş yansın ne kebap yansın demeye gerek yoktur, yönergeyi kimin önüne koyarsanız seve seve uymak zorunda kalacaktır.
ben de hem halk eğitim(kendi kurumum) hem de görevlendirme okulum görünüyor. okul müdürü kendi panelinden kullanıcı tanımı yapabiliyor hocampeki hocalarım kadromuzun bulunduğu okuldan başka bir okula btr olarak gidiyorsak web site işini yine btr mi yapıyor? Mebbis şifresiyle oluyor ya giriş o okulun öğretmeni olmadığımız için giriş yapabilir miyiz mebpanele?