ayhanyavuz Site Gezgini Mesajlar 91 11 Ekim 2017 #1 Arkadaşalar bazı okullarımızın sayflarına ilk girişte popup video eklendiğini görüyorum.Nasıl ypıldığı konusunda yardımcı olacak var mı acaba?
Arkadaşalar bazı okullarımızın sayflarına ilk girişte popup video eklendiğini görüyorum.Nasıl ypıldığı konusunda yardımcı olacak var mı acaba?
D diferans Site Gezgini Mesajlar 86 11 Ekim 2017 #2 Mebpanel'de pop-up düğmesine tıklayınca açılan menüde yayınlayı seçip adrese de videonun olduğu sayfanın adresini eklemeniz yeterli olacaktır
Mebpanel'de pop-up düğmesine tıklayınca açılan menüde yayınlayı seçip adrese de videonun olduğu sayfanın adresini eklemeniz yeterli olacaktır
D diferans Site Gezgini Mesajlar 86 11 Ekim 2017 #5 meb internetinde deniyorsanız ve eklediğiniz sayfa filtreleniyorsa olabilir bu durum.
clksdtt Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 283 11 Ekim 2017 #6 html kod kısmına videonun div ini ekliyorsunuz hocam
A aries32 Site Gezgini Mesajlar 74 11 Ekim 2017 #7 öncelikle mebpaneldeki dosyalara videonu yükle sora popup menüsünden seç- dosya bağlantısı-videonu bul ekle yayınlıyor diretk
öncelikle mebpaneldeki dosyalara videonu yükle sora popup menüsünden seç- dosya bağlantısı-videonu bul ekle yayınlıyor diretk
E egeli_09 Aktif Üye Mesajlar 225 17 Eylül 2019 #9 Arkadaşlar daha önce attığımız video açılmaz oldu.Aynı işlemi tekrar yaptım video yine de açılmıyor.İl mem'in sayfasında bir sorun yok.
Arkadaşlar daha önce attığımız video açılmaz oldu.Aynı işlemi tekrar yaptım video yine de açılmıyor.İl mem'in sayfasında bir sorun yok.
DaMieN Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,877 17 Eylül 2019 #10 Son gelen kırmızı tema ise (Ladin ismi sanırım) aynı sorun bende de var. Teknik desteğe yazdım, 6.günde ancak ilgili birime gönderdik diye cevap verdiler. Hala bekliyoruz...
Son gelen kırmızı tema ise (Ladin ismi sanırım) aynı sorun bende de var. Teknik desteğe yazdım, 6.günde ancak ilgili birime gönderdik diye cevap verdiler. Hala bekliyoruz...