Okul TV.unda doğum gününü yazdırma

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar okul TV.unda çocukların doğum gününü yazdırmak istiyoruz hatta birde sms göndermek istiyoruz çocuklara yapan var mı aranızda?

Ben Movie Maker'da mesajı yazıyorum. Tv'de dönüp dönüp duruyor. Ayrıca Başka bilgilendirmeler de yapılıyor bu şekilde.

Bu doğum günü kutlama uygulaması bakanlığın talimatımı acaba. bizim müdür yardımcısı da öğrencileri bahçede topladığında doğum günü olan öğrencilerin isimlerini okuyor.

şeyi çözemedim Hocam o tarihte bu video nasıl oynayacak? Ben mi tarihleri takip edeceğim?
Ya siz takip edeceksiniz yada pano uygulamalarında tarihe göre şunu göster varsa ona her görseli nasıl tanımlanıyorsa tanımlayacaksınız o gösterecek. O sistemler nasıl çalışıyor bilmiyorum.

Benden böyle bir istek olmadı o tür uygulamalar için.

Okullara randevu sistemi geldiğinde veli gelince aşağıdan nöbetçi öğrenci öğrenmenin ismini girince öğretmen odasında öğretmenin ismi görünecek bir pano yapabilir bilgisayacımız dedi. Onu bilgisayarcı değil hocam elektronik işlerini, pano işlerini yapan bir sürü firma var onlar yapar dedim. Pano dese ben bilmem onu yapan bir sürü site var bakın bulun derim.

İşten kaçmak değil amacım. Eğitimle ilgili işleri yapıyorum sadece. Tahta açılmıyor vs diyorlar elimden geleni yaparım ama birileri ben şunu yaptım diyeceği işi yapmıyorum.

Ya siz takip edeceksiniz yada pano uygulamalarında tarihe göre şunu göster varsa ona her görseli nasıl tanımlanıyorsa tanımlayacaksınız o gösterecek. O sistemler nasıl çalışıyor bilmiyorum.

Benden böyle bir istek olmadı o tür uygulamalar için.

Okullara randevu sistemi geldiğinde veli gelince aşağıdan nöbetçi öğrenci öğrenmenin ismini girince öğretmen odasında öğretmenin ismi görünecek bir pano yapabilir bilgisayacımız dedi. Onu bilgisayarcı değil hocam elektronik işlerini, pano işlerini yapan bir sürü firma var onlar yapar dedim. Pano dese ben bilmem onu yapan bir sürü site var bakın bulun derim.

İşten kaçmak değil amacım. Eğitimle ilgili işleri yapıyorum sadece. Tahta açılmıyor vs diyorlar elimden geleni yaparım ama birileri ben şunu yaptım diyeceği işi yapmıyorum.
Btr misiniz hocam

tüm bu dijitalpano uygulaması için tv smart olmalı mı .yoksa internet bağlantısı olmayan sıradan bir led tv ile de pano kullanılır mı

BBNET
Geri