B bilgilisayar Site Gezgini Mesajlar 55 6 Nisan 2013 #1 Arkadaşlar okulların okul teknoloji planı hazırlaması gerekiyomuş, aranızda böyle bir plan hazırlayan oldumu, olduysa burda paylaşabilirmisiniz
Arkadaşlar okulların okul teknoloji planı hazırlaması gerekiyomuş, aranızda böyle bir plan hazırlayan oldumu, olduysa burda paylaşabilirmisiniz
B bilgilisayar Site Gezgini Mesajlar 55 6 Nisan 2013 #3 bizim müdür okul teknoloji planı yapmamız lazım dedi ve bana yap dedi ben de önce bu ne dedim ama her okul yapacakmış
bizim müdür okul teknoloji planı yapmamız lazım dedi ve bana yap dedi ben de önce bu ne dedim ama her okul yapacakmış
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,738 6 Nisan 2013 #4 yok öyle bir şey ya ... kaç senedir öyle bir şey yapmadım hiç
M mavisi Aktif Üye Mesajlar 118 6 Nisan 2013 #5 tky kapsamında hazırlanan planlardan mı ? eğer öyleyse ben tky ekiplrinden bilişim ekibi için hazırlamıştım.
tky kapsamında hazırlanan planlardan mı ? eğer öyleyse ben tky ekiplrinden bilişim ekibi için hazırlamıştım.