M mudamet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 716 18 Aralık 2012 #31 abartmayın o kadar da güzel değil. ben daha güzelini yaparım sağolasın barış, eline sağlık. kolay gele ...
abartmayın o kadar da güzel değil. ben daha güzelini yaparım sağolasın barış, eline sağlık. kolay gele ...
mas1961 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 741 15 Nisan 2014 #37 Hocam ALLAH razı olsun... Ellerin dert görmesin.. :alkis:
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,473 24 Mart 2015 #46 Eline sağlık tek parça halinde ilk mesajına ekledim indirmesi kolay olur.
agamuratcelebi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 906 24 Mart 2015 #47 süper bizde örnek alıp yenisi yapacağız emeğinize sağlık teşekkür ederim.
mgüneş Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 676 9 Nisan 2015 #52 Elinize sağlık hocam. Güzel olmuş... Birşey soracaktım kırmızı ve gri gibi olan dalgaları kendiniz mi yaptınız, hazır mı acaba. Veya nasıl yapılıyor (Photoshopu pek bilmiyorum da)
Elinize sağlık hocam. Güzel olmuş... Birşey soracaktım kırmızı ve gri gibi olan dalgaları kendiniz mi yaptınız, hazır mı acaba. Veya nasıl yapılıyor (Photoshopu pek bilmiyorum da)