Okul Sosyal Medya Hesaplarını Okulunuzda BT/BÖTE Öğretmeni Mi Yönetiyor? Anketi

Kodla Büyü

Okulun sosyal medya hesaplarını siz mi yönetiyorsunuz?

• Evet, tamamen ben yönetiyorum

Oy: 28 25.5%
  • Ben ve başka bir öğretmen, idare vb. ortak yönetiyoruz.

Oy: 13 11.8%
  • Hayır ben yönetmiyorum.

Oy: 69 62.7%

• Kullanılan toplam oy
    110

Claytum

Üye
Amacım siz derken BT veya BÖTE öğretmenlerinin yapıp yapmadığını öğrenmekti aslında. Okullarda birden çok zümremiz olabileceğini hesaba katmamışım açarken, ankette güncelleme yapamadım paylaştıktan sonra. BT/BÖTE olarak cevaplandırabilirsiniz anketi.

Merak ettiğim bir konuydu. Cevaplarsanız memnun olurum.

Son düzenleme:
Bazı okullarda birden çok bilişim veya bilgisayar öğretmeni olabiliyor tabii. Onu hesaba katmamışım anketi açarken amacım siz derken BT veya BÖTE öğretmenlerinin yapıp yapmadığını öğrenmekti. Ankette güncelleme yapamadım paylaştıktan sonra.

Önceki dönemlerde bakanlık sosyal medyanın nasıl kullanılması gerektiği ile ilgili bir yazı paylaşmıştı. Bakanlık, okulların sosyal medya hesabının olmasını istiyor. Yayınladığı yazıya uygun paylaşımlar yapıyorsanız herhangi bir sorun teşkil etmiyor.

Önceden de benzer konularda yazmıştım. Okuldaki bir bilgisayardan, okulun internetiyle, giremeyeceğim bir sosyal medya hesabı bana saçma geliyor. Çok gerekliyse resmi yazı ile görevlendirme versinler. Yazılacak yazı ve eklenecek medya için komisyon gerekir. Aksi halde bir sıkıntı durumunda ..

Hocam sosyal medya isi riskli. Veliden yazili izin almadan paylaşım yapılmaz. Ayrica okulun resmi sitesi varken sosyal medya nedir, ticarethane mi burasi reklam yapılıyor.
sosyal medya nedir derken? cumhurbaşkanlığından tut bakanlığına, valiliğinden tut belediyesine kadar her kurum sosyal medyayı kullanırken bi okul neden kullanmasın

Merkez populer reklamı bol olan okullarda oluyor instagram genellikle. Çevre okullarda misal bizde yok .

Sosyal medya nedir mi? Siz bilirsiniz hocam, karar sizin kullanip kullanmama adina.

ne sosyal medyası resmi yazı mı var. kaç defa söylediler yapmadım. siz de yapmayın

devlet okulu ticari bir işletme değildir kar amacı güden reklama ihtiyacı olan bir yerde değil sosyal medya hesabına ne gerek var o şirketleri reklamlar sayesinde zengin etmekten başka. ayrıca bir veli sizi şikayet etse çocuğum resmi kullanıldı vs diye yada oradan alınan bir resim başka bir mecrada kullanılırsa sorumlusu siz oluyorsunuz siz yönetiyorsunuz çünkü.

Okulun sosyal medya hesabı var, olsun da. Veliden yazılı izin alındığı sürece sıkıntı yok bence. Ama bana asla yaptıramazlar.

ilksms
Geri