okul sitesini yayınlama

Kodla Büyü

Bilişimci10

Aktif Üye
okulum için bir site hazırladım. şimdi eski site dosyalarını silip yeni sitemi yayınlamak istiyorum. ftp dosyalarına da flash fxp programı ile ulaşabildim. ama yayınlamak için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. biri bana yardım edebilir mi? pek bilmiyorum, yeniyim. şimdiden teşekkürler

sema_yoruk' Alıntı:
okulum için bir site hazırladım. şimdi eski site dosyalarını silip yeni sitemi yayınlamak istiyorum. ftp dosyalarına da flash fxp programı ile ulaşabildim. ama yayınlamak için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. biri bana yardım edebilir mi? pek bilmiyorum, yeniyim. şimdiden teşekkürler
Okul sitesinin tutulduğu ftp adresinde ki dosyaları silip, hazırladığınız site dosyalarını yükleyin. Bu kadar.

gerek yok hocam meb serverlarında index.html varsayılan anasayfa sen önceki siteyi sil hazırladığın siteyi kopyala yeter.

sitemi sonunda yayınlayabildim :) fakat bazı resimler bilgisayarda denediğimde açılıyor, adrese attıktan sonra internette görünmüyor. sorun ne olabilir? bir de benim bilgisayarımda düzgün açılıyor öğrencilerin bilgisayarında menülerin yerleri değişiyor. sürüm farkından mı kaynaklıdır? bu sorunu nasıl giderebilirim?

Resimleri sayfanıza eklerken adresini yanlış vermiş olabilirsiniz. Resim adresleri C:\\bilmemne\bilmemne.jpg şeklindeyse, resimleri bilgisayarınızda aradığından görünmüyorlardır. Sitenizin farklı görünmesinin sebepleri, IE'nin farklı sürümleri arasındaki farklar, farklı tarayıcı, crome, firefox vs. kullanılmasındandır. Bu da gösteriyor ki siteniz standartlara uygun değil, dolayısıyla da tarayıcı uyumluluğu iyi değil. Tasarımınızı kontrol edip, IE, crome, firefox gibi farklı tarayıcılarda, farklı sürümlerinden sitenizi kontrol etmeniz gerekiyor.

adresini verebilirseniz kontrol edelim isterseniz? bu şekilde hayali oluyor konuşmalar

sema_yoruk hocam site dosyalarını masaüstüne at ondan sonra ftp ye atarsan bi sorun kalmaz sorun kalmaz . fot.ların hepsi görünür.

menülerin yerlerinin değişmesinin sebebi arada boş li ler var sanırım bundan kaynaklanıyor.
birde div kullanmışsınız div içinde tablo tablo içinde div çok karışık bir yapı oluşmuş bu şekilde bütün tarayıcılarda aynı gözükmesi mümkün değil gibi.
hepsi düzenli bir şekilde yaparsanız daha sağlıklı olacaktır.
kolay gelsin iyi çalışmalar.

BBNET
Geri