K kzengin67 Aktif Üye Mesajlar 161 5 Aralık 2012 #1 Meb in okul siteleri bölümünde okulumuzun sitesi gözükmesi için ne yapmalıyız.
S suzi_bote Üye Mesajlar 27 5 Aralık 2012 #2 Hocam bişey yapmamıza gerek yok 1 ocaktan sonra otomatik olarak eklenecek.
K kzengin67 Aktif Üye Mesajlar 161 5 Aralık 2012 #3 Şimdi baktığım zaman ilimizden okullar gözüküyor peki onlar nasıl yaptı
tomreader2010 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,538 5 Aralık 2012 #4 hocam panelde ana ekranda uyarı vardı 1 ocak itibari ile otomatik yapılacaktır diye
S suzi_bote Üye Mesajlar 27 5 Aralık 2012 #5 Hocam büyük ihtimalle onlar eski yönetim sayfasında iken yayınlamışlardır. Çünkü benim okulumda gözüküyor. Yeni sistemde otomatik eklenecek.
Hocam büyük ihtimalle onlar eski yönetim sayfasında iken yayınlamışlardır. Çünkü benim okulumda gözüküyor. Yeni sistemde otomatik eklenecek.
C canoz06 Site Gezgini Mesajlar 77 9 Ocak 2013 #6 ben yeni yaptım siteyi şimdi kayıt için ne yapmak gerekiyor acaba?
siyanur86 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 340 9 Ocak 2013 #7 Bişey yapman gerekmiyor hocam bildiğim kadarıyla.
C canoz06 Site Gezgini Mesajlar 77 9 Ocak 2013 #8 ya son bir soru daha okulun web slanını aldım ama okulun web adresine giremiyorum bunun için herhangi bir yerle falan görüşmek mi gerekiyor ya ne işlem yapmak gerekiyor?
ya son bir soru daha okulun web slanını aldım ama okulun web adresine giremiyorum bunun için herhangi bir yerle falan görüşmek mi gerekiyor ya ne işlem yapmak gerekiyor?