okul sitesi 1,5 ile kurum yapılmış daha önce ve yeniden kurulum yapılacak dosyalar siinmiş yeniden kurulum yapacağım.joomlanın hangi sürümünü önerirsiniz
hasari' Alıntı:Gelişim açısından sürekli yenilerini kullanın. Şuan ki tavsiye 1.7 elbette.
Büyük ihtimalle yapıyı değiştirdiler. Sanırım 1.7 ilerde desteği kesilecek bazen böyle radikal kararlar gerekiyor.BaRBaRYaN' Alıntı:hocam 1.6 ile kurarsanız her şey (modül, bileşen, tema vb..) var fakat güvenlik sorunları yaşamanız muhtemel. birde her ne kadar şu anda 1.7 ile ilgili fazla eklenti bulamasanızda kısa bir süre sonra 1.6 ile ilgili hiç bir şey bulamayacaksınız. elinizdekinin daha iyisi asla olmayacak. en güveniliri en güncelidir bence
ama şöyle bir durumda söz konusu 1.5 - 1.6 - 1.7 derken neden 1.8 değilde 2.5 e geçiş yaptılar araştırmak gerek. eğer yapıda köklü değişiklikler olacaksa 1.7 yi geçic olarak kurarak asıl steyi 2.5 ile tasarlamak gerektiği düşüncesindeyim.
..hasari' Alıntı:Büyük ihtimalle yapıyı değiştirdiler. Sanırım 1.7 ilerde desteği kesilecek bazen böyle radikal kararlar gerekiyor.BaRBaRYaN' Alıntı:hocam 1.6 ile kurarsanız her şey (modül, bileşen, tema vb..) var fakat güvenlik sorunları yaşamanız muhtemel. birde her ne kadar şu anda 1.7 ile ilgili fazla eklenti bulamasanızda kısa bir süre sonra 1.6 ile ilgili hiç bir şey bulamayacaksınız. elinizdekinin daha iyisi asla olmayacak. en güveniliri en güncelidir bence
ama şöyle bir durumda söz konusu 1.5 - 1.6 - 1.7 derken neden 1.8 değilde 2.5 e geçiş yaptılar araştırmak gerek. eğer yapıda köklü değişiklikler olacaksa 1.7 yi geçic olarak kurarak asıl steyi 2.5 ile tasarlamak gerektiği düşüncesindeyim.![]()
Vallah bende böyle kararlar vermiyor değilim. Kendi yaptığımı bir süre beğenirken bir süre sonra hiç beğenmeye biliyorum.BaRBaRYaN' Alıntı:..hasari' Alıntı:Büyük ihtimalle yapıyı değiştirdiler. Sanırım 1.7 ilerde desteği kesilecek bazen böyle radikal kararlar gerekiyor.BaRBaRYaN' Alıntı:hocam 1.6 ile kurarsanız her şey (modül, bileşen, tema vb..) var fakat güvenlik sorunları yaşamanız muhtemel. birde her ne kadar şu anda 1.7 ile ilgili fazla eklenti bulamasanızda kısa bir süre sonra 1.6 ile ilgili hiç bir şey bulamayacaksınız. elinizdekinin daha iyisi asla olmayacak. en güveniliri en güncelidir bence
ama şöyle bir durumda söz konusu 1.5 - 1.6 - 1.7 derken neden 1.8 değilde 2.5 e geçiş yaptılar araştırmak gerek. eğer yapıda köklü değişiklikler olacaksa 1.7 yi geçic olarak kurarak asıl steyi 2.5 ile tasarlamak gerektiği düşüncesindeyim.![]()
evet o kararlara ne kadar erken adepte olabilirsek o kadar hızlı yol alırız
gerçi seninde joomladan altta kalır yanın yok hocam. 2 ayda bir yeni versyon çıkartıyorsun nerdeyse![]()
İleriye ket vurmuş gibisiniz. Bildiğiniz yol en kısa yoldur fakat yeniliklere açık olmak gerek.k.cokol' Alıntı:ben ısrarla 1.5 diyorum
neden derseniz qpersonel bileşeni ile okula çalışanları kolayca eklersin sadece 1.0 uyumlu bir bileşendir 1.5 da çalışıyor ve çok verimli
tüm tr deki okul temaları 1.5 uyumludur şu an itibarıyla türkçe tanımlı joomla 1.7 okul teması yoktur
jcomments yorum bileşeni sadece 1.5 uyumludur ve okullar için bir numara bir yorum bileşeni
easybook rolladet ziyaretçi defteri sadece 1.5 uyumludur
joomdoc dosya indirme bileşeninin sadece 1.5 versiyonu ücretsizdir
son olarak şu anda joomla 1.5 da yapmak isteyip de yapamadığım birşey olmadı tüm sitelerimi joomla 1.5 kullanarak yapmaktayım
Okullar ayrı hosting ve domain alıyor.cagdas' Alıntı:herkes joomla ile site yapmaya başladı galiba. ben biraz yabancıyım joomla işine arkadaşlar mebin sunucusunda yayınlanamıyor diye biliyorum, son zamanlarda tasarımla da pek uğraşmadım lazım olur diye soruyorum meb sunucusunda yayınlamak için bir yolu varmıdır yoksa herkes ayrı hosting mi alıyor :?:
hasari' Alıntı:İleriye ket vurmuş gibisiniz. Bildiğiniz yol en kısa yoldur fakat yeniliklere açık olmak gerek.k.cokol' Alıntı:ben ısrarla 1.5 diyorum
neden derseniz qpersonel bileşeni ile okula çalışanları kolayca eklersin sadece 1.0 uyumlu bir bileşendir 1.5 da çalışıyor ve çok verimli
tüm tr deki okul temaları 1.5 uyumludur şu an itibarıyla türkçe tanımlı joomla 1.7 okul teması yoktur
jcomments yorum bileşeni sadece 1.5 uyumludur ve okullar için bir numara bir yorum bileşeni
easybook rolladet ziyaretçi defteri sadece 1.5 uyumludur
joomdoc dosya indirme bileşeninin sadece 1.5 versiyonu ücretsizdir
son olarak şu anda joomla 1.5 da yapmak isteyip de yapamadığım birşey olmadı tüm sitelerimi joomla 1.5 kullanarak yapmaktayım![]()