okul sitesine forum ekleme işi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

halox

Aktif Üye
Arkadaşlar okulun sitesine forum ekleyecem,en son yıllar önce yapmıştım böyle bir uygulama,yanlış hatılamıyorsam php tabanlı hazır bir forum oluşturmuştum,detaylarını hatırlamıyorum,şimdilerde güncel hangi forumlar var? site asp tabanlı bu arada

tdemirparmak' Alıntı:
Okul sitesinde forum biraz riskli değil mi hocam? PhBB tavsiyemdir eğer kararlı iseniz.

valla ben değil müdür istiyor,sen takip edeceksin nasılsa bişey olmaz diyor,sorun değil ya adama laf anlatmaktansa yaparım bi sorun olduğunda zaten kendi vazgeçecektir

hocam sıkıntı olmaz mı gerçekten. daha geçenlerde ziyaretçi defteri sorunu dile getirilmişti burda forum daha da riskli. Yine de siz bilirsiniz 24 saat nasıl takip edebileceksiniz ki? bence MEB yönetmeliğine aykırı deyin girmeyin bu işe.Yine de takdir sizindir.

phpbb ye baktım hocam,yalnız yükleme işini hostta ayrı yapıp siteye link verme şeklinde mi yapıyorduk,bu meretin yükleme klavuzu yok mu ya? :P

zencefil58' Alıntı:
hocam sıkıntı olmaz mı gerçekten. daha geçenlerde ziyaretçi defteri sorunu dile getirilmişti burda forum daha da riskli. Yine de siz bilirsiniz 24 saat nasıl takip edebileceksiniz ki? bence MEB yönetmeliğine aykırı deyin girmeyin bu işe.Yine de takdir sizindir.

hocam bt ekbim var güvenilir ve akıllı çocuklardan oluşuyor,açılan konu ve mesaj olayını onlar takip edecekler,onay vermden topikler yada mesajlar yayınlanmayacak,ama meb yönetmeliğe aykırı desem neresinde diye sorar?

halox' Alıntı:
phpbb ye baktım hocam,yalnız yükleme işini hostta ayrı yapıp siteye link verme şeklinde mi yapıyorduk,bu meretin yükleme klavuzu yok mu ya? :P
Dosyaları alt dizine at hocam, ardından o dizine girince otomatik kurulum basamaklarında -veritabanı bağlantısı vs.- yönlendiriyor sayfalar.

BBNET
Geri