E eğitimşart Site Gezgini Mesajlar 98 23 Ocak 2013 #1 arkadaşlar acil okul sitesine dil seçeneği nasıl ekleriz bilen var mı? ingilizce almanca ve diğer vb. seçenek comenius projesi için lazım...
arkadaşlar acil okul sitesine dil seçeneği nasıl ekleriz bilen var mı? ingilizce almanca ve diğer vb. seçenek comenius projesi için lazım...
hasanemre Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 486 23 Ocak 2013 #2 meb desteğe sorun hocam. çünkü böyle birşey yok malesef. kendiniz projeler için yeni bir web sayfası yapabilirsiniz. veya haberleri hem ingilizce hem türkçe yayınlarsınız.
meb desteğe sorun hocam. çünkü böyle birşey yok malesef. kendiniz projeler için yeni bir web sayfası yapabilirsiniz. veya haberleri hem ingilizce hem türkçe yayınlarsınız.
habibocak Üye Mesajlar 0 23 Ocak 2013 #3 eğitimşart' Alıntı: arkadaşlar acil okul sitesine dil seçeneği nasıl ekleriz bilen var mı? ingilizce almanca ve diğer vb. seçenek comenius projesi için lazım... Genişletmek için tıkla ... Sayın Hocam, Dil seçeneği ekleme şansın yok. Ama Projeler diye menü oluşturursun. Onun içeriklerini istediğin dilde yaparsın. İyi çalışmalar.
eğitimşart' Alıntı: arkadaşlar acil okul sitesine dil seçeneği nasıl ekleriz bilen var mı? ingilizce almanca ve diğer vb. seçenek comenius projesi için lazım... Genişletmek için tıkla ... Sayın Hocam, Dil seçeneği ekleme şansın yok. Ama Projeler diye menü oluşturursun. Onun içeriklerini istediğin dilde yaparsın. İyi çalışmalar.
E eğitimşart Site Gezgini Mesajlar 98 23 Ocak 2013 #4 Bende olmayacağını düşündüm yinede bir sorayım belki vardı bir yolu demiştim teşekkürler ...............
Bende olmayacağını düşündüm yinede bir sorayım belki vardı bir yolu demiştim teşekkürler ...............