Okul Sitesi Yardımmm!!!!

Kodla Büyü

alley_upp

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaslar ıyı gunler . yenı atandıgım okulun muduru bır okul sıtesı begenmıs. benden de onun gıbı bır sıte yapmamı ıstedı bende begendıgı sıteyı yapan kısıyle ırtıbata gecıp sıtenın sablonunu ıstedım sagolsun hocamız yolladı sablonu. yalnız sıtede bazı yerlerı degıstıremıyorum. hanı bbnet_okul_sablonu_v1.7 bazı yerlerı sadece sablondan degıstırebılıyorduk ya bu arkadasta sıtenın alt tarafını kıtlemıs ve uzerınde oynama yapabılecegımız sablonuda yollamamıs ya da ben bulamıyorum bu konuda baska bır yol varmı yardımlarınızı beklıyorum

hocam yardımcı olabılecek arkdaslar bana PM den msn ads nı verırse bende onlara sablonu daha rahat verebılırım

alley_upp' Alıntı:
wertyu6' Alıntı:
teşekkürler paylaşım için :puhaha:
amacımız zaten siteyi almaktı
insan gıbı ısteseydın de verırdık :x

tamamen şaka amaçlı yazmıştım hocam,
güzel siteymiş gerçekten ama bence bir okul sitesi için fazla, en azından bizim gibi köy okulu için. zaten meb server ına iki dosya atana kadar adamı deli oluyo, birde bu kadar detaylı site çok uzun sürer.
dolayısıyla kullanmak gibi bir niyetim yok, olamaz.
şimdi sorunu alalım hocam ben sadece yardım amaçlı indirdim.

hocam faydalanmak ısteyen tabıkı de kullanabılır ama benım dedıgım problemı cozen varmı alt tarafları nasıl degıstırecegız

arkdaslar sorunum sıteyı ındırenler de fark etmıstır anasayfanın en alt kısmında sıteyı aldıgımız hocam kendı okulun ısmını ve bazı reklamları koymus orayı degıstıremıyorum uzerıne geldıgınde degıstırılemeyecegını gosteren ımlec cıkıyor

alley_upp' Alıntı:
arkdaslar sorunum sıteyı ındırenler de fark etmıstır anasayfanın en alt kısmında sıteyı aldıgımız hocam kendı okulun ısmını ve bazı reklamları koymus orayı degıstıremıyorum uzerıne geldıgınde degıstırılemeyecegını gosteren ımlec cıkıyor

ben değişmeyen biryer göremedim hocam.

burdakı okul ısmı felan degısmısyor arkadaslar

Ekli dosyalar

• site.jpg
    site.jpg
    421.4 KB · Görüntüleme: 456
BBNET
Geri