Okul sitesi yardımı

Kodla Büyü
Merhaba arkadaşlar bir okulun web sitesini gönüllü olarak yapma kararı aldım.

Ancak birkaç noktada takıldım. Örneğin okulun formatör öğretmeni html dışında php ya da asp çalıştırmıyor meb ' in siteleri dedi. Doğruluk payı nedir çünkü php ile yapılan okul siteleri gördüm.

İkinci olarak ise nereden başlayayım. Hazır okul siteleri şablonlarına mı bakayım yoksa sıfırdan kendim mi bir şeyler yapmaya çalışayım. Baktığım şablonlar genelde birkaç sene önce yüklenmiş olduğu için çoğusu çalışmıyor.

Son olarak; hazır şablonlar varsa lütfen benimle paylaşın ek olarak da gösterebileceğiniz örnek okul siteleri varsa onlarıda paylaşın, onlardan da fikir almayı düşünüyorum. Teşekkürler

Yavuz Akbulut' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar bir okulun web sitesini gönüllü olarak yapma kararı aldım.

Ancak birkaç noktada takıldım. Örneğin okulun formatör öğretmeni html dışında php ya da asp çalıştırmıyor meb ' in siteleri dedi. Doğruluk payı nedir çünkü php ile yapılan okul siteleri gördüm.

İkinci olarak ise nereden başlayayım. Hazır okul siteleri şablonlarına mı bakayım yoksa sıfırdan kendim mi bir şeyler yapmaya çalışayım. Baktığım şablonlar genelde birkaç sene önce yüklenmiş olduğu için çoğusu çalışmıyor.

Son olarak; hazır şablonlar varsa lütfen benimle paylaşın ek olarak da gösterebileceğiniz örnek okul siteleri varsa onlarıda paylaşın, onlardan da fikir almayı düşünüyorum. Teşekkürler

özel alan alırsanız olur ancak php asp vb.

patari' Alıntı:
http://www.bilgisayarbilisim.net/template-icon-gif-png-f110/yonetim-bbnet-okul-sablonu-v1-8-t52480.html daha iyisini zor bulursun :++:

hocalarım çok teşekkürler bilgiler için. özellikle arkadaşın paylaşmış olduğu bbnet şablonu gerçekten hoşuma gitti biraz daha düzenlersem istediğim kıvama gelir.
* Yukarıya flash üst menü
* ana sayfa 2 sütun
* birazcık daha karşıt renk ile sanırım daha hoş bir görünüm alır ne dersiniz?

yeni konu açmadan ben de burda sorayım okul sitesini yenilemem gerekiyor da kafama takılan şu meb il ve ilçelerde tasarımını değişti ya bizler de okullarda değişmelimiyiz mebin şablonunun da içeriği boş onu nasıl kullanabiliriz ki

BBNET
Geri