bilgisayarhocam Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 408 20 Eylül 2008 #34 sağol hocam. ziddu.com'a at da okuldaki arkadaşlar da yararlansın
E eyas Site Gezgini Mesajlar 30 20 Eylül 2008 #37 www.yasirpoyraz.net HOCAM BU BİLEŞENLER JOOMLA NIN HANGİ SÜRÜMÜNE AİT?
basbag Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 566 22 Eylül 2008 #39 salihsen20' Alıntı: hocam siz en sevdiğim üyesiniz bu forumda çok ihtiyacım olacak ilerde çok sağolun :+1: Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim hocam sağolun umarım işinizi görmüştür bu modüller
salihsen20' Alıntı: hocam siz en sevdiğim üyesiniz bu forumda çok ihtiyacım olacak ilerde çok sağolun :+1: Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim hocam sağolun umarım işinizi görmüştür bu modüller
zkz Aktif Üye Mesajlar 200 22 Eylül 2008 #40 Allah Razı olsun hocam, bizde hazıra mı alışıyoruz git gide bilmem artık
bilgisayarbilisim33 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 627 4 Eylül 2009 #41 sağolasın hocam indirip bir bakalım
Aliosman_eser Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 750 4 Eylül 2009 #43 Re: basbag' Alıntı: aakcakaza' Alıntı: html tabanlı burdaki hersey demi hocam? Genişletmek için tıkla ... adnan hocam joomla için burdaki herşey. html tabanlı Genişletmek için tıkla ... hocam ben joomla yı php tabanlı diye biliyordum... yoksa yanlış mı biliyorum... :?:
Re: basbag' Alıntı: aakcakaza' Alıntı: html tabanlı burdaki hersey demi hocam? Genişletmek için tıkla ... adnan hocam joomla için burdaki herşey. html tabanlı Genişletmek için tıkla ... hocam ben joomla yı php tabanlı diye biliyordum... yoksa yanlış mı biliyorum... :?:
E earl Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,691 7 Ekim 2009 #53 buradaki bileşenler Joomla'nın hangi sürümüne ait?
S selyon Aktif Üye Mesajlar 162 13 Ekim 2009 #54 arkadaşlar link çalışmıyo yeni link warmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
S selyon Aktif Üye Mesajlar 162 13 Ekim 2009 #55 sanırım dosya silinmiş error veriyo tekrrar atabilecek rapite arkadaşlar wrsa sevinirim
mr3555 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 446 2 Aralık 2009 #60 hocam süpersin harika bir paylaşım :wink: