Okul Sitesi Şablonumu Değerlendirir misiniz.

Kodla Büyü

erbilge

Üye
Arkadaşlar aşağıda fireworks'te hazırladığım okul web sitesinin ana sayfa şablonu gözükmektedir.
Renk uyumu, içerik ve dizayn açısından değerlendirmenizi istiyorum. Kısmet olursa bu benim yaptığım ilk sitem olacak o yüzden biraz acemiyim. Aynı sitenin birde açık mavi ağırlıklı olanını yaptım onda bütün renkler degrade.

Bir kaç konu hakkında bilgi eksikliğim var. Öncelikle fotoğraf slaytını nasıl yapacağım sade bir slayt yapmak istiyorum. Resimler arasındaki geçişler ya aşağıdaki gibi ileri geri şeklindeki komut düğmeleri ya da 1 - 2 - 3 numaralarına tıklayarak oluşsun.
Diğer bir konuda Haberler bölümünü Dreamweaver'da marquee komutuyla yapmayı düşünüyorum. Bir kaç ufak denemede başarılı oldum. Sizcede bu uygun mu?
Alt sayfaların tümünde banner'ı ve altındaki anasayfa yazan kısmı koymayı düşünüyorum. Ana sayfaya geçişler hep buradan olması mantıklı mı?

Şimdiden teşekkürler.

sablon.jpg

Renk uyumu genel olarak iyi görünüyor hocam. Tasarımı güzel, içerik olarak da güzel görünüyor.
Tabii daha iyi fikir veren hocalarımız olacaktır.

Renkler biraz daha canlı olursa daha güzel görükür zannederim.Programlamayı neyle yapacaksın o da önemli
ama gene de taslak olarak fena değil.

mavi beyaz yapın renkleri hocam, meb standarlarına uymayanları şikayet ediyorlar bilginize :)

hocam banner çok sade olmuş, logoyla arka plan rengi uyumsuz aynı tonda renkler kullanırsanız daha iyi olur.

ama genel olarak iyi görünüyor...iyi çalışmalar dilerim

BBNET
Geri