okul sitemde div problemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asa001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

asa001

Aktif Üye
arkadaşlar ilk defa bir site hazırladım.alt alta 3 bloktan oluşuyor.orta blokta yan yana 3 blok ve bu 3 bloğun altında da bir blok var.ben bu 3 bloğun ortasındakine içeriği eklediğim zaman alta indikçe bloklar birbirine giriyor.siteyi dreamweaver 8 de divle tasarladım.float ayarlarında mı yanlışlık yaptım bilmiyorum anlayan varsa yardımcı olursanız sevinirim.siteyi size göstermek için geçici olarak bir hosta yükledim.

http://www.asa001.0fees.net

orta bloğun içerisine 3 blok ekledikten sonra kapsayamama sorununu gidermek için bir clear:both; CSS'si eklenmiş bir elemana ihtiyacınız var. ortadaki bloğunuzun içindeki üç bloğu yerleştirdikten sonra orta bloğu kapatmadan önce
<br style="clear:both;" />
kodunu ekleyin ya da en iyisi bir div'e bu özelliği ekleyin. CSS ve kutu modeli hakkında daha fazla bilgi için www.fatihhayrioglu.com sitesindeki dersleri incelemenizi şiddetle tavsiye ederim.

yakuphan' Alıntı:
orta bloğun içerisine 3 blok ekledikten sonra kapsayamama sorununu gidermek için bir clear:both; CSS'si eklenmiş bir elemana ihtiyacınız var. ortadaki bloğunuzun içindeki üç bloğu yerleştirdikten sonra orta bloğu kapatmadan önce
<br style="clear:both;" />
kodunu ekleyin ya da en iyisi bir div'e bu özelliği ekleyin. CSS ve kutu modeli hakkında daha fazla bilgi için http://www.fatihhayrioglu.com sitesindeki dersleri incelemenizi şiddetle tavsiye ederim.

teşekkürler hocam saatlerin olduğu dive dediğiniz özelliği ekledim sorun çözüldü :+1:

yakuphan hocam siteyi firefoxda açtığımda üstteki flash banner ve menü ile soldaki menü görünmüyor.explorer da görünüyor.bunu nasıl hallederim

Sanırım flash player eklentisinin firefox için olan halini yüklememişsiniz. Firefox ile adobe.com adresine girip, get flash player linkiyle eklentiyi kurmanızı tavsiye ederim.

yakuphan' Alıntı:
Sanırım flash player eklentisinin firefox için olan halini yüklememişsiniz. Firefox ile adobe.com adresine girip, get flash player linkiyle eklentiyi kurmanızı tavsiye ederim.

kendi bilgisayarımda firefox ile baktığım zaman açılıyor fakat hosta yüklediğim için firefoxda baktığım zaman açılmıyor

Görünmeyen flash dosyalarınızın isimlerinde Türkçe karakterler kullanmışsınız. Onlardan kaynaklanabilir mi? Düzeltip, deneyebilir misiniz? Bendeki firefox'da da görünmüyor.

BBNET
Geri