okul sitem firefoxda acayip kayıyo?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sarix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sarix

Seçkin Üye
Seçkin Üye
okulumun sitesini değiştirmeye karar verdim kendim bir template yapıp photoshopda kesdim
şimdi web sayfalarımı yaparken kontrol ediyom
opera da test ediyom çok iyi hiç hatasız görünüyo(moralim yerine geliyo)
explorer da test ediyom çok az kaymalar olmuş ama iiyi görünüyo ve çok önemsemiyom
firefox da test ediyom çok fazla kaymalar olmuş
bir kod bilgisimi eksik neden böyle farklı oluyo bilmiyorum
bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum!!!!!!

nesnelere ayrı ayrı center kodu vermiştim ama sorun yana doğrıu değil
aşağıya doğru sarkmalar oluyo?

table width="100%" height="770"
ilgili sütunları seçtikten sonra yükseklik kodunu yapıştırın.düzelir.siz genişlik (width) vermişsiniz ama yükseklik vermemişsiniz.bu sefer tarayıcılar kafasına göre yükseklik ayarlıyor.tabiki yüksekliği sütunun içeriğine göre belli pixel lerden düşük veremessiniz.bütün genel sütunlar uygun olan aynı pixelde olsun.yükseklikler için % kullanmayın.

hocam sitelerin, farklı tarayıcılarda, farklı görünmesini ve kaymaların olmasını istemiyorsanız. İşinizi garantiye almak istiyorsanız, siteye eklediğiniz fotoğraflar, flash dosyası ve herhangi bir içeriği tablo veya ayrı sutun içersine yerleştiriniz. Ve her bir tablo ve sütunu yerini (orta,sağ,sol gibi), yüksekliğini ve genişliğini yazınız. :)

eğer sayfanızı tam sayfa olarak kullanıyorsanız en dış tablonun width="100%" height="100%" yapmalısınız. ayrıca her satır, her sütün için tablo(içiçe tablo) oluşturun ve her nesneyi mutlaka ayrı hücre içine almanızı tavsiye ederim. bunları yaparsanız kesinlikle hiç bir kayma yamulma olmaz.

BBNET
Geri