D Dijital_Dünya Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,250 16 Ağustos 2013 #1 arkadaşlar sisteme giriş yapamıyorum şifre aynı ama olmadı acaba şifreler değişti mi?? tşkler.
S sinan36 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,170 16 Ağustos 2013 #2 Ben kendi kişisel mailim ile girebiliyorum sorun yok. Ama okulların mail hesaplarının serveri değişti ondan etkilenmiş olabilir.
Ben kendi kişisel mailim ile girebiliyorum sorun yok. Ama okulların mail hesaplarının serveri değişti ondan etkilenmiş olabilir.
muratbedel Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 412 16 Ağustos 2013 #5 bakanlık mail adreslerini ve şifrelerini değiştirdi. ilçe memlerden tutanak karşılığı şifreler dağıtılıyor.
bakanlık mail adreslerini ve şifrelerini değiştirdi. ilçe memlerden tutanak karşılığı şifreler dağıtılıyor.
D Dijital_Dünya Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,250 16 Ağustos 2013 #6 yani outlook gibi bu şifrelerde değiştirildi o zaman!!!
habibocak Üye Mesajlar 0 28 Ağustos 2013 #8 Sayın Hocalarım, Yeni E-Posta Sistemi ile MEBWEB'in hiçbir alakası yok. Büyük ihtimalle Panelin giriş şifresinin 90 günlük süresi dolmuştur. İl/İlçe MEBBİS yöneticinizle görüşün size şifre yenileme linki göndersin. İyi çalışmalar.
Sayın Hocalarım, Yeni E-Posta Sistemi ile MEBWEB'in hiçbir alakası yok. Büyük ihtimalle Panelin giriş şifresinin 90 günlük süresi dolmuştur. İl/İlçe MEBBİS yöneticinizle görüşün size şifre yenileme linki göndersin. İyi çalışmalar.