bahhele Üye Mesajlar 1,249 15 Şubat 2017 #1 kaç gündür giremiyorum. sebebi ne? düzenleme yapmam lazım. bu uyarıyı veriyor Ekli dosyalar Adsız.jpg 39.9 KB · Görüntüleme: 610
N neoplasma Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 333 15 Şubat 2017 #2 siteniz nedir hocam? gelişmişten devam et çıkmıyormu. firefox da denermsiniz birde.
bbayer Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 414 15 Şubat 2017 #3 Okuldan mı bağlanıyorsunuz? Evet ise MEB Sertifika yüklü mü?
dokmeefrail Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,845 15 Şubat 2017 #4 sertifika yüklememişsiniz hocam. bizim siteye bağlanıyor
B BTRKURTULUŞ Site Gezgini Mesajlar 86 15 Şubat 2017 #5 hocam bizde de kaç gündür böyledi 5 dakika önce denedim açıldı.
bahhele Üye Mesajlar 1,249 15 Şubat 2017 #6 evet okuldan bağlanıyorum,evet sertifika yüklü ...sistem xp chrome güncelleyemiyorum.ondan olabilirmi sıkıntı?yoksa önceden açabiliyordum
evet okuldan bağlanıyorum,evet sertifika yüklü ...sistem xp chrome güncelleyemiyorum.ondan olabilirmi sıkıntı?yoksa önceden açabiliyordum
mayhem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 823 16 Şubat 2017 #8 Bizdede devamlı hata veriyor ama sertifika hatası değil bir giriyor bir giremiyor, bazen girince gelenleri açamıyo, gidenlere girsem gene sayfa gidiyor. Belliki bir sıkıntı var.
Bizdede devamlı hata veriyor ama sertifika hatası değil bir giriyor bir giremiyor, bazen girince gelenleri açamıyo, gidenlere girsem gene sayfa gidiyor. Belliki bir sıkıntı var.