merhaba.okul sitelerindeki H A T A !!!İçerik Bulunmamaktadır. mesajı için çözüm nedir arkadaşlar .eski içeriklerin tamamı personel fotoları falan hep hata veriyor çözümü nedir
o şekilde düzelttim ancak resimlerdeki sıkıntı devam ediyor. idareci ve öğretmen resimleri görünmüyorMeb panelden hata veren içeriklerinize ulaşın. Yayın durumu Arşiv olarak gözükecektir. Onu tekrar Yayınla olarak güncellerseniz düzelir.
hocam haberler yada hangi kategoriye yazdıysanız o yazıyı zaten belli oluyor biraz koyu renkte ve o nu güncelle ve oradan arşivlenmiş yada taslak yazar onu yayınla yapıcaksın ama resimler uçmuş işte..Yayından kaldırılan içerikler nasıl yayına alınıyor
Galeriyi düzenleme ekranını açın hocam orada şu seçeneğin karşısında tik yoksa tik atın.Arkadaşlar bizim sitede, fotoğraf galerisi oluşturuyorum, fotolar yükleniyor haber içeriklerine fotoları galeriden slayt show ekleyerek yerleştirebiliyorum, buraya kadar sıkıntı yok. Ama menülerde Fotoğraf galerisi diye bir bölüm açmıştım, fotoğraf galerilerini göstermek için. Eski fotograflar görünüyor ama yeni eklediğim fotoğraf galerileri "Hata içerik bulunmamaktadır" mesajı veriyor. Nasıl bir çözüm bulunabilir sizce?
Hocam çok sağolun bu şekilde çözdüm sorunu. Teşekkürler.Galeriyi düzenleme ekranını açın hocam orada şu seçeneğin karşısında tik yoksa tik atın.
Bu Kategori Web Sayfasında
Liste Şeklinde Yayınlanabilir
yarım saat uğraştıktan sonra buldum bende
"bu kategori web sayfasında liste şeklinde yayınlanabilir" kutucuğun yanına açıklama konulsa mantıklı olurmuş.