Okul siteleri indexlenmiş

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Kod:
http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/ilkodu/ilcekodu/okulkodu/

Okul siteleri yukarıdaki adres şeklinde google tarafından indexlenmiş. Ayrıca bu adresi kullanarak sizde okulunuzun sitesine ulaşabilirsiniz.
Örneğin:
http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/46/04/748250/

Ekli dosyalar

• google.jpg
    google.jpg
    5 KB · Görüntüleme: 2,430
Benim siteler düz adresleriyle indeksli vallahi ;) İl adı ilçe adı okul adı şeklinde aratınca normal meb.k12.tr adresi çıkıyor :D

hatta şu an baktım okul adı ile aratınca da normal adres geliyor. Gerçi benimkiler zaten çıkıyordu bir süredir.

ya ilk sırada çıkmıyor bizim siteler çok aşağılarda görünüyor..eski siteler çıkıyor en başta..ben istiyorum ki barbaros ortaokulu, barbaros ilkokulu yazınca ilk sırada çıksın...bunun için ne yapmak gerekir :(

Benim okulumun sitesi en başından beridir en üstte çıkıyor. Nedenini bilmiyorum. Sizlerden farklı bir şey de yapmadım.

ozlem22' Alıntı:
ya ilk sırada çıkmıyor bizim siteler çok aşağılarda görünüyor..eski siteler çıkıyor en başta..ben istiyorum ki barbaros ortaokulu, barbaros ilkokulu yazınca ilk sırada çıksın...bunun için ne yapmak gerekir :(
Siteniz ziyaret edildikçe haber içeriği artınca ilk sırada çıkmaya başlar.

bilalca' Alıntı:
Benim okulumun sitesi en başından beridir en üstte çıkıyor. Nedenini bilmiyorum. Sizlerden farklı bir şey de yapmadım.
Eski siteyi aktarmışsındır ondan olabilir.

çocuklar siteye ulaşamıyolar ki..barbaros ortaokulu diye aratıyolar eski site çıkıyo ona girip bakıyolar :D ilkokullar zaten bi haber.. ben de chrome'da açılış sayfası olarak ayarladım okul sitelerini, internete girdikleri anda okul siteleri de açılıyor o şekilde görüyolar siteleri :D

ulan gov.tr adres aldık onu ilk sıraya çıakrttık şimdi de bu!!! bilinmesin kardeşim bu adres. gov.tr kullanılsın. :verymad:

evet norma okul adını yazınca benim sitede ilk sayfanın en altında 10. sırada çıktı. zamanla yükseliir.

ben geçen hafta ismi çok uzun olmuş diye alan adını değiştirmiştim eskisi çıkıyor :!: :?:

Evet 1 ocaktan sonra durum düzelir endişe etmeyin. İndexlemeler çok kısa sürede yansıyacaktır.

şimdi anlamadığım bir durum var sene başında ilkokul ve ortaokul olmak üzere siteler yeniden düzenlendi ve alan adlarını aldım şimdi de değiştirmedim ve ortaokulunkini bazı bilgisayarlarda eski bazılarında yeni site çıkıyor ilkokulu da bugün yayınladım eski site çıkıyor.. bunlar için yapmam gereken birşey var mı? bu aralar norm fazlası durumuyla uğraşmaktan kaçırdığım noktalar olabilir..

bilbil' Alıntı:
şimdi anlamadığım bir durum var sene başında ilkokul ve ortaokul olmak üzere siteler yeniden düzenlendi ve alan adlarını aldım şimdi de değiştirmedim ve ortaokulunkini bazı bilgisayarlarda eski bazılarında yeni site çıkıyor ilkokulu da bugün yayınladım eski site çıkıyor.. bunlar için yapmam gereken birşey var mı? bu aralar norm fazlası durumuyla uğraşmaktan kaçırdığım noktalar olabilir..
Eski okul çıkanlar önbelleklerinden çekiyordur. Tarayıcı önbelleğinizi temizleyin. Düzelecektir.

bilbil' Alıntı:
teşekkürler hocam.. peki bu sitelere virüs bulaşma ihtimali nedir?
Sayın Hocam,

Virüs bulaşma ihtimali çok zor. Çünkü ftp'den direk dosya yüklemesi yok. Panelden yüklediklerimiz zaten kontrolden geçiyor.

bilbil' Alıntı:
teşekkürler hocam.. peki bu sitelere virüs bulaşma ihtimali nedir?
Artık ftp erişimleri olmadığından virüs riski çok düşük. Bu sitelerin için hacklenme riski daha yüksek olduğunu söyleyebiliriz. :)

anladım ama site yandex de açtığımda virüs uyarısı gibi uyarı verdi.. :shock:

bilbil' Alıntı:
anladım ama site yandex de açtığımda virüs uyarısı gibi uyarı verdi.. :shock:
Eski sitenizde görülmüş olabilir. Yandex domaine göre uyarı vermiştir. Bir süre sonra yandexte bu uyarıyı kaldıracaktır.

BBNET
Geri