Okul siteleri google da çıkmayan arkadaşlar

Kodla Büyü

btnotlari

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar bildiğiniz gibi okul sitelerini google’a indexleme için bir yazı yazmıştım. Hatta sistem 1 Ocaktan itibaren kendisi bu düzenlemeyi yapacağını belirtmişti. Bugün eklenen yeni bir özellikten bahsetmek istiyorum.

Mebweb yönetim panelinize yeni ekenen bu özellik ile sitenizi google ekledikten sonra doğrulama adımı için yapmamız gerekenleri belirtmiş.

http://www.btnotlari.net/mebweb-yeni-ok ... dogrulama/

ben doğruladım ancak 2 gündür hala görünmüyor eski özel alandan aldığımız görünüyor

Facebooktan imleme yapın,anında ilk sayfalara gelirsiniz zira okul isimlerinde öyle ahım şahım bir rekabet yok..

Hocam bu kadar olur ya, tam sitenin google'da çıkma işini çözemedim dedikten sonra girdim bbnet'e konu en baştaydı. Çok saol hocam, deniyorum...

okanformula' Alıntı:
Hocam bu kadar olur ya, tam sitenin google'da çıkma işini çözemedim dedikten sonra girdim bbnet'e konu en baştaydı. Çok saol hocam, deniyorum...
hocam elimzden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz, hatamız varsa affola

benimde idareciler kısmı geliyor.ne saçmalık ya.kaç defa denedim ama aynısı müdürün sayfası çıkıyor. googleda 2.sayfada çıkıyor kaç kerede arattım.

benimde aynı sorun var ya. yok iletişim sayfasının haritası açılıyor, yok kadromuz açılıyor. anasayfa çıkmıyor. o çıkanlar da ilk sayfada değil tabi. bunun bir çözümü yok mu acaba...

ben de yapamadım gitti...site çkmıyor google da bir türlü..google analitik midir nedir onu da yaptım.. ama yok yok yok....

16. sayfada buldum şimdi okulun adını..ama altında url adresi olarak yeşil renkte "http://mebk12.meb.gov.tr...................." şeklide yazıyor.... halbuki alan adı yazması gerekmiyor muydu???? yanlış bişey yapmış olabilir miyim????

valla önceden ilk sayfada 6. sırada çıkıyordu kaç gün oldu hala çıkmadı. mebk12 diye b aşlayan saçmalıkla 2. sayfada çıkıyor o da iletişim bölümü

arkadaşlar doğrulama kodunu yapıştırıp kaydediyorum. Google'a dönüp doğrulama yap dediğimde sitenizi doğrulayamadık diyor. Yanlış yoldamıyım :D

Sitemizi başarılı bi şekilde kaydetmemize rağmen eski domaine ait linkler ilk sıralarda çıkıyor :x

bende de durum aynı. Günler önce indexledim google a ama hala eski site çıkıyor yeni site bilmem kaçıncı sayfada ve anasayfa değil başka sayfalar çıkıyor. Yine ne oldu acaba :verymad:

BBNET
Geri