Emreyt Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 428 15 Kasım 2012 #1 okul sitesi güncelleyecektim ilçedeki hiçbir okulun sitesine giremedim mebde bisıkıntımı var acaba
B brgl88 Site Gezgini Mesajlar 49 15 Kasım 2012 #2 bende giremedim hocam okul sitesine sanırım meb ile alakalı
S siirtli_mucahid Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 254 15 Kasım 2012 #6 bende açılıyor hocam internet seçeneklerinden pasif ftp kullan ayarını kaldırın
D dörtyol Aktif Üye Mesajlar 219 15 Kasım 2012 #7 cemreerva' Alıntı: bende açılıyor hocam internet seçeneklerinden pasif ftp kullan ayarını kaldırın Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
cemreerva' Alıntı: bende açılıyor hocam internet seçeneklerinden pasif ftp kullan ayarını kaldırın Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
shemonster Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 443 15 Kasım 2012 #9 Site güncellemesi yapabiliyor musunuz bende sürekli şu hatayı veriyor Hata: ECONNABORTED - Connection aborted sunucusu ile bağlantı kesildi Hata: Klasör listesi alınamadı
Site güncellemesi yapabiliyor musunuz bende sürekli şu hatayı veriyor Hata: ECONNABORTED - Connection aborted sunucusu ile bağlantı kesildi Hata: Klasör listesi alınamadı