okul sayfamı yayınlayamıyorum acil yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayme34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ayme34

Site Gezgini
Okulum için dreamweaver kullanarak bir web sayası yaptım. Kendi bilgisayarımda c: altında okul adına bir klasör yaptım ve tüm dosyalarım onunu içinde. Kendi bilgisayarımda index dosyasını açtığımda sorun yok. Fakat dosyaları ftp.meb.k12.tr ye gönderdim. işlemleri yanlış yapmış olabilir belki diye nasıl yptığımı da açıklayayım. Ağ bağlantılarına girim. Ağ bağlantısı ekle dedim, oradan ftp://ftp.meb.k12.tr yi yazdım kullanıcı adımı şifremi yazdım bana bir klasör açtı. Klasöre girdim c: deki okul adını veridiğim klasörü olduğu gibi kopyaladım. İşlem bitince İnternetten aderis yazıp girdiğimde sadece yazıları ve hazır olarak aldığım bazı flash ları görüyorum. Kendi yaptığım butonları, swf leri göremiyorum. Onların yerine kırmızı küçük çarpılar geliyor. Ne yapmalıyım. Lütfen yardım.

hocam okuladından girince dosyalar açılıyor ya orada bunları windows gwzgininde görüntüle diye bir seçenek var onu tıklayınca mevcut olan dosyaların hrpsi görünüyo.oradan bir bak bakalım senin mevcut dosyalar görünüyor mu?kolay gelsin.

hocam o görünmeyen swf lerin bulundukları konumlara dikkat edelim. Büyük bir ihitimalle c: sürücüsünü gösteriyordur. Dw de site tanımlayarak site yaparsan eklenilen nesnelerin konumlarını c: sürücüsü altındaki herhangi bir klasör olarak değilde root gibi gösteriri. böylece bilgisayardan hosta kopyaladığında hiçbir sorun yaşmazsın.

hocam o klasörü olduğu gibi ftp nin içine atmayın bence, klasörün içindeki dosyaları ftp ye atın.sorun bundan kaynaklanabilir.
kolay gelsin...

BBNET
Geri