OKUL SİTESİNE GİRİŞ

Kodla Büyü

mustafaakinci

Aktif Üye
ARKADAŞLAR OKUL SİTESİNE GİRİŞ YAPILDIĞINDA ANASAYFA TAM GÖZÜKMÜYOR
YANİ AŞAĞIDA RESİMDEKİ GİBİ GÖRÜNTÜ GELİYOR. YÖNETİM PANELİNDEN DÜZELTMEYE ÇALIŞTIM BİR TÜRLÜ BECEREMEDİM ACABA BUNU NASIL DÜZELTEBİLİRİM
YANİ SİTEYE GİRİŞ YAPILDIĞINDA KİM OLURSA OLSUN ANASAYFA DİREK AÇILSIN

hocam epeyden beri uğraşmıyorum joomlayla ama zanndersem ana sayfanı kayıtlı üyelere açmıssın. ana sayfanı tüm üyelere açmalısın.

usta yine yanılmıyorsam admin panelde menüler bölümü altında main menü vardı. tıkladığında ana sayfa ,okulumuz, öğrenci... gibi menülerin çıkacak. yan tarafında kayıtlı kullanıcıyı, tümü yapacan. eger olmazsa senin için de sakıncası yoksa verim sana msn adresimi ekle beni, ver admin sifreni düzeltim sen tekrar sifreni değiştirirsin.(ço zorlanırsan eger) ben kendi bilgisayarıma joomla kurup sana anlatırım ama şu an çok yoğunum.iss kurulu ben de.

Bence problem veritabanından kaynaklanıyordur, ama şu yolu takip edip erişim iznlerine bakabilirsin:menü/menüyönetimi (burda anasayfanın hangi menüde olduğunu bilmen gerekiyor,main menüdür büyük ihtimalle,menü yönetimi kısmındayken menülerin karşısında menü ögeleri başlığının altındaki ilgili sembole tıkla) /anasayfa (burdayken alt kısmda erişim seviyesi bölümüne bak genel değilse,genel yap,kaydet ve çık)

BBNET
Geri