OKUL SİTESİ HATA VERİYOR Error: Access is Denied.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YAŞAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

YAŞAR

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar bizim okulun sitesi ne bir şey oldu http://www.suhaerlerlisesi.k12.tr/cms 'e girmeye çalıştığımıda bir kullanıcı adı soruyo ve
Error: Access is Denied. diye hata veriyo site joomla ile yapılmıştı.Nedir anlamadım ben yardımlarınızı bekliyorum

siteye yeni bir tema yüklediysen ondan kaynaklı olaiblir.
yedegin varsa sıfırdan yedekten kur yoksa en son yaptıgın degisiklik ne onu düşün ordan geriye dogru gel.

tema yüklediysen sorun bu ise aktif temanın klasörünün içerigini komple sil, içerisine çalışan bir temanın dosyalarını oldugu gibi koy sonrada yönetim panelinden temayı değiştir.

daha baska ne yaptıysan geriye dogru gitmenin yollarını ara olmazsa yapacak bişey yok...

HACKER hocam şöyle söylüyeyim sana bu okulun web sitesi daha önceden yapılmış bende arada siteye resim ekliyordum ama yeni bir tema ve ya başka bir değişiklik yapmadm sadece resim ekledim.ve de elimdi yedek yok. sadece joomla administrator 'e girmek için kullanıcı adı be şifre var şimdi ne yapmam lazım

Arkadaşlar hata da giriş izni yok diyor..
Bunu sebebi senin web deki dosyalarının bulunduğu klasöre giriş izninizin olmaması.
Eğer Siteniz başka bir server de yayınlanıyorsa kuruma bunu söylemelisiniz ama bu site sizin bilgisayarınızda yayınlanıyorsa web sayfanızın bulunduğu klasörün "NTFS" yani Security ayarlarına bakmanız gerekecektir.
Eğer herkeze full yetki verilirse isteyen herkez sitenize elini kolunu sallıyarak girer...

BBNET
Geri