habibocak Üye Mesajlar 0 17 Ekim 2014 #2 Sayın Hocam, Okullara kurulan Outlook'tan @meb.gov.tr ve @meb.k12.tr dışındaki (hotmail, gmail) hesaplara e-posta gönderemezsiniz. Ancak webmail üzerinden istediğiniz yere gönderebilirsiniz. İyi çalışmalar.
Sayın Hocam, Okullara kurulan Outlook'tan @meb.gov.tr ve @meb.k12.tr dışındaki (hotmail, gmail) hesaplara e-posta gönderemezsiniz. Ancak webmail üzerinden istediğiniz yere gönderebilirsiniz. İyi çalışmalar.
namikc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 478 17 Ekim 2014 #5 habibocak Hocam outlook üzerinden gönderilen postalar neden webmailde görünmüyor? Gelen postalar senkronize oluyor ama giden postalar olmuyor.
habibocak Hocam outlook üzerinden gönderilen postalar neden webmailde görünmüyor? Gelen postalar senkronize oluyor ama giden postalar olmuyor.
habibocak Üye Mesajlar 0 17 Ekim 2014 #6 namikc' Alıntı: habibocak Hocam outlook üzerinden gönderilen postalar neden webmailde görünmüyor? Gelen postalar senkronize oluyor ama giden postalar olmuyor. Genişletmek için tıkla ... Sayın Hocam, Outlooktan yapılan işlemler Bilgisayardan yapıldığı için web mailde gözükmemesi normaldir. Giden E-Postalar ile ilgili bir senkronizasyon var mı bilemiyorum? İyi çalışmalar.
namikc' Alıntı: habibocak Hocam outlook üzerinden gönderilen postalar neden webmailde görünmüyor? Gelen postalar senkronize oluyor ama giden postalar olmuyor. Genişletmek için tıkla ... Sayın Hocam, Outlooktan yapılan işlemler Bilgisayardan yapıldığı için web mailde gözükmemesi normaldir. Giden E-Postalar ile ilgili bir senkronizasyon var mı bilemiyorum? İyi çalışmalar.
fanfatih Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 570 17 Ekim 2014 #7 fanfatih' Alıntı: Hayır. Genişletmek için tıkla ... Düzeltiyorum. Evet. 1 saat önce outlook okul hesabından attığım mail kişisel hotmail hesabıma geldi.
fanfatih' Alıntı: Hayır. Genişletmek için tıkla ... Düzeltiyorum. Evet. 1 saat önce outlook okul hesabından attığım mail kişisel hotmail hesabıma geldi.
habibocak Üye Mesajlar 0 17 Ekim 2014 #8 Bakanlık okulların outlook hesabından hotmail, gmail gibi hesaplara e-posta gönderilmesi izin vermiş. Bende denedim. Gidiyor.
Bakanlık okulların outlook hesabından hotmail, gmail gibi hesaplara e-posta gönderilmesi izin vermiş. Bende denedim. Gidiyor.