Okul muduru btr başvurumu onaylamak istemiyor.

Kodla Büyü

ozgur30m

Site Gezgini
Okul muduru btr başvurumu onaylamak istemiyor.18 saat dersim var.Aslı görevin btr olur basvuru yapamazsın diyor.Baska okulu hiç tercih edemezsin diyor.Ne yapmalıyım?

Sen dilekçeni yazarsın okula verirsin hocam. oda üst yazı yazar ilçe milli eğitime yollar. sanırım üst yazı yazıp ilçeye yollamıyor. sen istedikten sonra yapacak bir şeyi yok. onaylamak onun elinde değil zate

BTR başvurusu müdürün onayına bağlı bişey değildir, müdürün yapabileceği sadece dilekçenize üst yazı yazarak ilçeye ya da ile göndermek. Eğer görevlendirme lmanızı istemiyorsa gerekçeleriyle beraber üst yazıya yazar sadece. Ki söylediği gerekçeler işe yaramaz gerekçeler.

Re: Ynt: Okul muduru btr başvurumu onaylamak istemiyor.

Piyasada hala bu tip müdürleri barindiriyorla helal bu mebe.sorsan bu tip idareciler yönetici değerlendirmeden 90 dan aşağı almamistir kesinlikle..

theArcher' Alıntı:
Piyasada hala bu tip müdürleri barindiriyorla helal bu mebe.sorsan bu tip idareciler yönetici değerlendirmeden 90 dan aşağı almamistir kesinlikle..
Aynen hocam dediğin gibi.

CeM_G' Alıntı:
Sen dilekçeni yazarsın okula verirsin hocam. oda üst yazı yazar ilçe milli eğitime yollar. sanırım üst yazı yazıp ilçeye yollamıyor. sen istedikten sonra yapacak bir şeyi yok. onaylamak onun elinde değil zate
Başvuru süresi olduğu için dilekçeyi versem bile bekletmez mi?

sen yaz dilekçeni ver okula almaz ise direk milli eğitime dilekçe yazabilirsin.

hocam dilekçeni yaz kayda girdir.fotokopisini çek ondan sonra bi kenarda dursun

Siz kim oluyorsunuz da onaylamıyorsunuz de. Bunlar adama cinnet geçirtir

ilyas33' Alıntı:
hocam dilekçeni yaz kayda girdir.fotokopisini çek ondan sonra bi kenarda dursun
Sayın hocam bi kenarda durursa olmaz. Görevlendirmeyi Vali yapıyor, bu dönem görevlendirme zamanı geçti derler. En iyisi gidip milli eğitim müdürlüğüne vermek...

Hocam dilekçeni madem kabul etmiyor ki başıma geçmiş senelerde aynı olay başıma geldi; önce milli eğitime git ve durumunu şube müdürüne anlat ve mutlaka sendikanla da görüş. Süreden yana sıkıntı olması durumunda il mem den sorumlu kişi ile durumunu paylaş. Emin ol sorun hemen çözülecek...

ikinci bir dilekçe yaz.
... tarih ve ... sayılı dilekçemde belirtilen BTR başvurusu için son tarih .... dır. Bu tarihe kadar dilekçem işleme konmazsa doğacak hak kayıplarımı yasal faizi ile birlikte talep etmek için gerekli hukuki işlemleri yapacağımı tarafınıza bildirir. dilekçemin işleme konması ve sonucun tarafıme bildirilmesi hususunda
gereğini arz ederim
...........
bak bakalım ne cevap gelecek :)

hocam ilçelerde liste hazırlanıp ile gönderiliyor.. ilçedeki formator ark.a bi maille başvuruyu göndermeniz bile heretli olabilir.. bi telf. açmanız lazım.. sizin müdür valilik onayınıda kabul ermezse bilemem:)) bence 2 - 4 saat bi secmeli almaya calıs.... 6 saatte egzersiz ac.. formatorlkle ugrsma

sayn hocam ben olsam 2 yol dan birini izlerdim.

1-müdür bunu cahilliğinden yapmak istemiyorsa ve bundan dolayı korkuyorsa ve aranız iyise ve bu ilişkiyi her iki tarafta bozmak istemiyorsa;
yönetmeliği göster deki hocam zaten bu 18 saat derse girecem 3 güne yayın diğer iki gün liseye gideceğim de.yok görevlendirmeniz kendi okulunuzda olacaksa yarım devre burda olacağım de yönetmeliğe göre ikili okullarda 2 btr görevlendireceği için yarım devre çalışacağım de.Ya da sana güzellik yapayım 9-3 okulda durayım iki devrede benden faydalansın de.Bu yaklaşım sonucunda ya dediğini yapar yada bir sonraki aşamaya geç ya da bu maddeyle uğraşma direk diğer maddeye geç.
2-bunu gıcıklığına yapmak istediğini kendi de sende bildiğin için.senin bunu üst yazı yazarak ilçeye ile göndermen gerekiyor.dilekçenin fotokobisini al işleme sok.bu arada da ilçeyle veya il koordinatörüyle görüş direk hiyerarşiyi atlayarak başvurunu yap ve deki.benim bu işimin olmama ihtimali yok olduğunda da eğer liseye görevlendirme istiyorsan dersim haricinde bana bir allahın kulu alanımla ilgili birşey sormasın.zaten kendi okulnda btr olacaksanda işi yokuşa sen sürersin artık

BaRBaRYaN' Alıntı:
ikinci bir dilekçe yaz.
... tarih ve ... sayılı dilekçemde belirtilen BTR başvurusu için son tarih .... dır. Bu tarihe kadar dilekçem işleme konmazsa doğacak hak kayıplarımı yasal faizi ile birlikte talep etmek için gerekli hukuki işlemleri yapacağımı tarafınıza bildirir. dilekçemin işleme konması ve sonucun tarafıme bildirilmesi hususunda
gereğini arz ederim
...........
bak bakalım ne cevap gelecek :)
hocam haklısın illaki papaz olacağız yani okuduğunu anlamayanları mudur yapıyorlar ya .

delphe01' Alıntı:
sayn hocam ben olsam 2 yol dan birini izlerdim.

1-müdür bunu cahilliğinden yapmak istemiyorsa ve bundan dolayı korkuyorsa ve aranız iyise ve bu ilişkiyi her iki tarafta bozmak istemiyorsa;
yönetmeliği göster deki hocam zaten bu 18 saat derse girecem 3 güne yayın diğer iki gün liseye gideceğim de.yok görevlendirmeniz kendi okulunuzda olacaksa yarım devre burda olacağım de yönetmeliğe göre ikili okullarda 2 btr görevlendireceği için yarım devre çalışacağım de.Ya da sana güzellik yapayım 9-3 okulda durayım iki devrede benden faydalansın de.Bu yaklaşım sonucunda ya dediğini yapar yada bir sonraki aşamaya geç ya da bu maddeyle uğraşma direk diğer maddeye geç.
2-bunu gıcıklığına yapmak istediğini kendi de sende bildiğin için.senin bunu üst yazı yazarak ilçeye ile göndermen gerekiyor.dilekçenin fotokobisini al işleme sok.bu arada da ilçeyle veya il koordinatörüyle görüş direk hiyerarşiyi atlayarak başvurunu yap ve deki.benim bu işimin olmama ihtimali yok olduğunda da eğer liseye görevlendirme istiyorsan dersim haricinde bana bir allahın kulu alanımla ilgili birşey sormasın.zaten kendi okulnda btr olacaksanda işi yokuşa sen sürersin artık
Hocam sanırım mudur yrdmcısı kafasını çeliyor programı bana göre yapmamak için.ptesi konuşacağım.

aynı şeyi bende yaşadım.btr başvuru yazısı 5 gün önceden gelmiş,son gün dahi bana yazının geldiğinden bahsetmedi.kendi çabalarımla yazıya ulaşmak istedim.memur okul müdürünün korkusundan bana yazıyı veremedi.müdür norm fazlasısın formatör olamazsın dedi.yazını onaylamayacağım dedi.yazıyı aldım elden ilçeye teslim ettim.arkamdan dilekçe yazmış formatör olmasını istemiyorum diye.işte ekmek paramızla böyle oynanıyor malesef.okulda tek bilişim tek.öğretmeniyim.bt sınıfı var .okul fatih projesi kapsamında.akıllı tahtalar var.tabletler dağıtıldı.buna rağmen ders seçmeli diye dersi açmadığı gibi birde formatörlüğü engellemeye çalışıyoor.işte böyle müdürlerle çalışıyoruz.ne yapmam lazım

melissa' Alıntı:
aynı şeyi bende yaşadım.btr başvuru yazısı 5 gün önceden gelmiş,son gün dahi bana yazının geldiğinden bahsetmedi.kendi çabalarımla yazıya ulaşmak istedim.memur okul müdürünün korkusundan bana yazıyı veremedi.müdür norm fazlasısın formatör olamazsın dedi.yazını onaylamayacağım dedi.yazıyı aldım elden ilçeye teslim ettim.arkamdan dilekçe yazmış formatör olmasını istemiyorum diye.işte ekmek paramızla böyle oynanıyor malesef.okulda tek bilişim tek.öğretmeniyim.bt sınıfı var .okul fatih projesi kapsamında.akıllı tahtalar var.tabletler dağıtıldı.buna rağmen ders seçmeli diye dersi açmadığı gibi birde formatörlüğü engellemeye çalışıyoor.işte böyle müdürlerle çalışıyoruz.ne yapmam lazım
il ile görüştün mü hocam

ozgur30m' Alıntı:
melissa' Alıntı:
il ile görüştün mü hocam

görüştüm hocam.

İl istanbul.yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.lütfen yardımcı olun.mağdur durumdayın

norm fazlasısın formatör olamazsın ne demekir ya,
okulda ders yükü çoktur btr olmanı istemez anlarım, ama ders de seçmemişken bu nasıl iştir.
bir dilekçe de sen yaz hocam ilçeye ekstradan. ders yokken nasıl btr olmanı engellemeye çalışıyor, napacakmış seni okulda tutup

Hocam başvuru formu zaten müdüre değil millireğitim en bırakılıyor. Onu ilgilendiren bir konu değil

melissa' Alıntı:
İl istanbul.yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.lütfen yardımcı olun.mağdur durumdayın

Hocam onun derdi sizi okuldan gondermek. Ya kiyafetinizden ya sendikanizdan vs bir sebebten sizi istemiyordur. Yada gelmesini istediği biri vardir sizi gonderince. Resmen mobbing uyguluyor size .Bunu kendisine anlattiginiz zaman eminim vazgececektir. Olmadi mobbing davasi acabilirsiniz. Emin olun o sizi g9ndermeden kendisi kendini baska yerde bulacaktir.

Arkadaşlar müdürün imzası olmadan başvuru alınmıyor haberiniz yok galiba... Kocaelinde başvuru sayfasının alt kısmında başvuru yapmasında bir sıkıntı yoktur, okulumuzda ihtiyaç oluşmayacaktır şeklinde bir ibare var. Müdür bu ibareye istinaden imzasını atıp başvuru evraklarınızı alıyor. Bizzat bugün başvuru yaptığım için biliyorum. Bilginize..

arkadaşlar maalesef 2 senedir bende böyle bir müdürle uğraşıyordum allahtan bu sene yolcudur abbas...

bildiğim kadarı ile müdür formatöre ihtiyacım yok derse milli eğitim görevlendirme yapmıyor...benimle ilgili böyle bir yazı göndermişti ama geç kalmış onayım çoktan verilmişti...bu sene de aynısını uyguladı...(başvurular internetten yapılmaya başladığı ve onay gerekmediği halde!) sonuç eline hiç bişey geçmedi,il koordinatörü ile görüşün gerekirse okula da geliyorlar...ben gittim milli eğitim müdür ile de konuştum hatta bu adam her dönem aynı muameleyi yapıyor diye...benim olayım sendika ile alakalı idi...korkmayın arkadaşlar bişey yapamaz,hakkınızı arayın sonuna kadar...BÖYLE ADAMLAR BU EĞİTİM SİSTEMİNDE OLDUĞU SÜRECE EĞİTİM ALANINDA İLERLEMEK ÇOK ZOR ÇOK.... :x

BBNET
Geri