Okul Müdürleri Yönetici Değerlendirme 100 Puan Alanlar

Kodla Büyü

AKADEMİA

Süper Üye
Süper Üye
Bana ilginç geldi bir okul müdürünün tüm değerlendiriciler tarafından 100 tam puanla derecelendirilmesi.

Yani okul aile birliği yöneticileri oy veriyor, öğrenciler oy veriyor, öğretmenler oy veriyor ve sonuçta herkesin 100 tam puan vermesi bana tuhaf geldi. Örnek aşağıda;

CAVİT ARITÜRK ÜZÜMLÜ ÜZÜMLÜ-(971141)-Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu 100 (ERZİNCAN)

Sizlerin de bildiği 100 puan müdürler var mı?

Bir tanemiymiş orada, samsun mem'in sayfasında liste var, en az 4 kişi, daha listeyi açıklamamış yerler var, kimbilir orada nasıl. avrupa birliği projelerine katılmışlar ise 70 altında kalan okul müdürleri de tanımıyor değilim. gidip ödül verdikleri müdürlere 70 vermişler ya.

MUSTAFA KANMAZ KÖPRÜBAŞI 723087 -Alanyolu İlkokulu KÖPRÜBAŞI-(723087)-Alanyolu İlkokulu 100 (MANİSA)
İSMAİL ERDİNÇ SOMA 724800 -Soma Nakliyeciler Kooperatifi İlkokulu SOMA-(724800)-Soma Nakliyeciler Kooperatifi İlkokulu 100(MANİSA)

100 puan alan müdürleri şahsen tanıyan BBNET üyesi arkadaşlarımız vardır sanırım. Nasıl bilirdiniz bu 100'lükleri ? :mrgreen:

Arkadaşlar , ebs'li olmanin 10-50 arası ek puan getirdiğini bilmiyor muydunuz?
Eskiden y.lisans, doktora, yabancı dil, görev süresi, takdir ve başarı belgeleri ek puan getiriyordu; şimdi hepsini ebs altında birleştirdiler.

( hakkıyla yüksek puan alanlar elbette vardır, onlar hariç...)

ridade' Alıntı:
İSMAİL ERDİNÇ SOMA 724800 -Soma Nakliyeciler Kooperatifi İlkokulu SOMA-(724800)-Soma Nakliyeciler Kooperatifi İlkokulu 100(MANİSA)
..
soma da görev yaparken oğlunu okuttum. birlikte çalışmadım yöneticiliğini bilmem ama kişiliği ve insanlığı bu puanı hak ediyor...

Hocam 100 puan alanı şube müdürü felan yapmıyorlar, okulda kalmaya devam ediyor yani.

Hem de tüm paydaşlar tarafından tescillenmiş şekilde. :mrgreen:

Hiçbirini tanımıyorum ama 100 verilen bir kişinin yetkili sendikadan olmadığı ama bir kaç ay sonra zaten yaş haddinden emekli olacağı konuşuluyordu. Diğer 100 verilenlerin bazılarında da benzer durum olabilir.

ne yani müdürlere verilen değerlendirme puanlarının öğretmen, veli ya da diğer mercilerden gelen puanlarla yapıldığına mı inanıyorsunuz da 100 alanları sorguluyorsunuz?? :puhaha: :verymad: :? :-1:

2 yıldır şube müdürü, okulda görev yapmıyor, öğrenci temsilcisi ve öğretmen ve hatta okul aile birliği 100 tam puan veriyor. Ve ne hikmettir kendi kendine de bu okulu en iyi şekilde idare ettiğini düşünerek o da kendisine 100 veriyor.

Ben artık yapılan haksızlık ve ahlaksızlıkları tahmin edemiyorum.

Bunun vebalı sessizliği ile onaylayanlara... ve faydalananlara...

kade' Alıntı:
ne yani müdürlere verilen değerlendirme puanlarının öğretmen, veli ya da diğer mercilerden gelen puanlarla yapıldığına mı inanıyorsunuz da 100 alanları sorguluyorsunuz?? :puhaha: :verymad: :? :-1:

Hocam sonuçta %40 oranında etkili olacak bu puanlar. Ve bu puanları almak müdürlerin kendi kontrolünde gibi birşey. Ama diğer %60'lık kısım ki işte asıl önemli olan orası onu da İl MEM'ler verecek.

Yani Müdür buradan 100 tam puanı alınca 40 puanı cebe koyuyor. Geriye kalan 30 puanı'da İl MEM'den tamamlaması gerekiyor. Bunun için de İl MEM'den 50 alması yetereli. 50 puanın %60'ından 30 puanı daha alınca 70'i buluyor. Ve bu da müdürlüğün devamı için tereli.

Yani müdür paydaşları tarafından kendine 100 verdirerek İlçeyi ve İli bir nebze sıkıştırmış oluyor. İl MEM 100 alan bir müdürün müdürlüğünü sonlandırmak için 50 puanın altında bir not vermek zorunda kalıyor. Diğer tüm müdürlere 80-90 gibi puanlar verirken bazılarına 40-45 vermesi illaki göze batacaktır.

Müdürlerde bunu düşünerek işi sağlama alıyorlar.

mamoste' Alıntı:
2 yıldır şube müdürü, okulda görev yapmıyor, öğrenci temsilcisi ve öğretmen ve hatta okul aile birliği 100 tam puan veriyor. Ve ne hikmettir kendi kendine de bu okulu en iyi şekilde idare ettiğini düşünerek o da kendisine 100 veriyor.

Ben artık yapılan haksızlık ve ahlaksızlıkları tahmin edemiyorum.

Bunun vebalı sessizliği ile onaylayanlara... ve faydalananlara...

Başka söze gerek var mı?

Adam kalp krizi geçirip ölmüş Allah rahmet eylesin ama gene de 100 puan almış

Ekli dosyalar

• müdür.jpg
    müdür.jpg
    43.3 KB · Görüntüleme: 526
BBNET
Geri