Okul müdür ve müdür yard. ile ikili ilişkiler nasıl olmalı?

Kodla Büyü

finefrenzy

Aktif Üye
Son yaşadağım olay bana iyi bir ders verdi. Sistem okul idaresine o kadar geniş hak ve yetkiler vermekte ki bir öğretmen olarak hele ki bilgisayar öğrt. olarak okul idaresiyle "enseye şaplak göze parmak" olmak ŞART. Yalakalık mı olur? Tabi ki hayır. Dostane ilişkiler: Ben senin işlerini yaparım ama sen de benim işlerimi kolaylaştır benim canım müdürüm!

Ne yapayım, halk böyle istedi...

Değil mi?

DEĞİL yaparsın yaparsın bir kere yapmassın kötü sen olursun muhtemel tehditler

1. dersini seçmem
2. programını dağtırım 5 güne
3. klüb yerine sınıf rehber öğretmenliği veririm.
4. idareyle iyi geçin

vs vs.

faruk8542' Alıntı:
DEĞİL yaparsın yaparsın bir kere yapmassın kötü sen olursun muhtemel tehditler

1. dersini seçmem
2. programını dağtırım 5 güne
3. klüb yerine sınıf rehber öğretmenliği veririm.
4. idareyle iyi geçin

vs vs.

valla hocam bana yaptığını bütün öğretmenlere yapmak zorunda yoksa o müdürü öyle bir yakarsın ki!! müdürler düşündüğünüz kadar da güçlü değil. bundan emin olun :+1:

Valla nazar değdirmeyin ama benim idareyle ilişkilerim fena değil! Hergün öğle öğretmenevine beraber gider yemek yeriz... :) O derece yaniii... Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez...

rusensahin' Alıntı:
Valla nazar değdirmeyin ama benim idareyle ilişkilerim fena değil! Hergün öğle öğretmenevine beraber gider yemek yeriz... :) O derece yaniii... Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez...

çok değil 1 gün sadece 1 gün deki bugün yapmak istemiyorum de. bakalım nolacak. ben yaptım.

bir gün bozulacak. o günde çıkarlarına ilk dokunduğunuz an. veya yanlış yaptıklarını (hiç bir çıkarınız olmamasına rağmen) belirttiğiniz andır. istisnalar olabilir. onun için şimdiden kötü davranın. azarlayın. hatta herkesle kavga edin. hiç kimse birşey istemeye gelmez, paşa paşa işinizi yapar çeker gidersiniz eve :) bugünlerde idare olmayan çalışanlardan muzdaribim.

faruk8542' Alıntı:
rusensahin' Alıntı:

çok değil 1 gün sadece 1 gün deki bugün yapmak istemiyorum de. bakalım nolacak. ben yaptım.

Bana gösterilen samimiyet ve dostluklarına karşı bende onları asla kırmamaya çalışıyorum.

2 si 1er saat olmak üzere 3 kez tartıştık müdürle. Son tartışmamızdan sonra ikimizde karşılıklı hoşgörü gösterme konusunda anlaştık. Sonrası gerçekten olumlu gidiyor. Birbirimizi yeterince tanıdık.

Benim yapımda haksızlığa karşı susmak pek yoktur çoğu öğretmen 15 20 yıllık öğretmenler bile arkadan konuşup yüzüne gülmeyi marifet sanıyor ama bana göre değil. Müdürümde yapımı artık bildiği için çok rahat bir çalışma ortamım oldu hatta en çok güvendiği kişilerden birisi oldum o kadar tartışmaya rağmen :)

pneuma_ex' Alıntı:
2 si 1er saat olmak üzere 3 kez tartıştık müdürle. Son tartışmamızdan sonra ikimizde karşılıklı hoşgörü gösterme konusunda anlaştık. Sonrası gerçekten olumlu gidiyor. Birbirimizi yeterince tanıdık.

Benim yapımda haksızlığa karşı susmak pek yoktur çoğu öğretmen 15 20 yıllık öğretmenler bile arkadan konuşup yüzüne gülmeyi marifet sanıyor ama bana göre değil. Müdürümde yapımı artık bildiği için çok rahat bir çalışma ortamım oldu hatta en çok güvendiği kişilerden birisi oldum o kadar tartışmaya rağmen :)
ne güzel. ben aradığım kriterler baya düşük. insan olsun yeter. en tehlikelisi hem düşük zekalı hemde kinci olanı.

finefrenzy' Alıntı:
Son yaşadağım olay bana iyi bir ders verdi. Sistem okul idaresine o kadar geniş hak ve yetkiler vermekte ki bir öğretmen olarak hele ki bilgisayar öğrt. olarak okul idaresiyle "enseye şaplak göze parmak" olmak ŞART. Yalakalık mı olur? Tabi ki hayır. Dostane ilişkiler: Ben senin işlerini yaparım ama sen de benim işlerimi kolaylaştır benim canım müdürüm!

Ne yapayım, halk böyle istedi...

Değil mi?

son yaşadığın olayı merak ettim.

BBNET
Geri