Okul Müdürü BTR Görevlendirmesini Engelleyebilir mi? YARDIM!

Kodla Büyü

ModeXL

Site Gezgini
Arkadaşlar küçük bir köy okulunda görev yapıyorum. Seneye 5 saat dersim olacak ve norm fazlasına düşeceğim. Sorum şu:

BTR görevlendirmemi gelecek yıl ilçe merkezine Fatih öncelikli bir okula isteyeceğim, fakat müdür ciddi ciddi gelecek yıl ona görevlendirme vermem derslere sokarım havasında. BTR başvuru dilekçesini müdürün de imzalayıp mühürlediğini düşünürsek hangi gerekçeyle benim görevlendirmemin önüne taş koyabilir? Böyle bir hakkı var mıdır? Benim yapabileceğim şeyler nelerdir?

cibilliyetsiz olursa engeller.burda yazan arkadaşlarımız vardı engellediğini.verim alamıyoruz diye bir yazıyı valiliğe göndermesi yeterli

Benim dilekçeye de İlçe Müdürü Şerh koymuş. Bu "Şerh" in ne olduğunu nasıl bir şey koyduğunu bilmiyorum ama benim BTR çıkmamıştı. Konuştuğumuzda ise ben "Dilekçe vermiştim ama BTR çıkmadı" deyince "Ben ona Şerh koydum" demişti. Ek görevlendirmede de onun benim gitmemi istediği okul vardı oraya istemek durumunda kalmıştım.

Arkadaşlar benim anlayamadığım neyi dayanak gösterebilir? Eğitim-öğretim aksıyor dese zaten norm fazlasıyım. Bedene müziğe sokmak için benim hakkımı nasıl yiyebilir? Benim yapabileceğim bir şey yok mu?

ModeXL' Alıntı:
Arkadaşlar benim anlayamadığım neyi dayanak gösterebilir? Eğitim-öğretim aksıyor dese zaten norm fazlasıyım. Bedene müziğe sokmak için benim hakkımı nasıl yiyebilir? Benim yapabileceğim bir şey yok mu?
Kendi branşın dışında hiçbir derse seni zorla sokamaz arkadaşım. Sendikan yok mu, yoksa ilçede en çok etkisi olana geç. Onlar konuşsun.

Ya hani şu müdürler öğretmenliğe dönüyordu, kedi gibi olmuşlardı sonra ne oldu yine canavarlaştılar:) Modexl Hocamın müdürü gibileri pataklamak lazım.

hocam il koordinatörüyle konuşun sorun çıkarsa.zamanı gelince okuldan üstyazı almadan direk ilçeye veya il koordinatörüne dilekçenizi ulaştırın.hiyerarşiyi atlıcaksınız ama şansınızı deneyin.normalde bildiğim okul üstyazıyla ilçeye bildirmesi gerekir dilekçenizi bi halt yiyemez diye biliyorum ama üstteki yorumlardan bir yaşanmışlık sözkonusu saanırım.ben olsam kaymakama çıkarım en son çare.yinede olmadımı basrım raporu bol bol.

Arkadaşla Ankara'daki arkadaşlar bilir. Başvuru dilekçesinin altında müdür için de aşağıdaki gibi bir yer var. İmzalatıp direkt il koordinatörlügüne veriyoruz. Artık imzalamama gibi bir şey olursa il koordinatörüyle iletişime gecerim delphe hocamın dediği gibi, bakalım.....

Okulumuzda veya ihtiyaç olan başka bir okulda Bilişim Teknolojileri Formator öğretmeni olarak görevlendirildiğinde, müdürlüğümüzce; eğitim öğretimin aksamayacağını ve yerine ücretli öğretmen görevlendirilmesi talep edilmeyeceğini taahhüt ederim.

Okul Müdürü
/ /
Ad, Soyad - İmza
Mühür

Bizim verdiğimiz dilekçede Okul Müd.ne mi yazıyor HAYIR, verilen dilekçeyi üst makama bildirmekle yükümlüdür. Bunlardan bana da denk geldi, gelmekte :verymad:

Bazi iller elektronik ortamdan aliyor.müdüre gerek kalmiyor. Bazi illerin koordinatörü şerhi takmiyor

ilyas33' Alıntı:
cibilliyetsiz olursa engeller.burda yazan arkadaşlarımız vardı engellediğini.verim alamıyoruz diye bir yazıyı valiliğe göndermesi yeterli

o kişi benim hocam...:) sonuç ne oldu derseniz zamanı geçtiği için iptal edemedi...zaman geçmeseydi iptal edebiliyordu yani...ama şimdi diyorki ihtiyaç yok herkes biliyor(dönem başıında yetersizsin felan diyordu kıvırma çabalarında şu an)...seneye fatih gelecekmiş okula mecburmuş formatör sanırım...

kısaca durum şöyle: müdürün gerek yok demesine bakıyor...il koordinatörü geldi bir sonuç çıkmadı...müdür istemezse yapamam diyorlar...kolay gelsin çok zor bir durum müdürle ters gitmek zor ve çileden çıkacağınız günler sizleri bekliyor maalesef... :verymad:

Hocam müdür seninle uğraşacağına koltuğunu kaptırmasın! Bakalım kendisi görevlendirilecek mi!

BBNET
Geri