Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hem değişik, hemde güzel olmuş..
Türkiyede okulların çoğu standart logo kullanıyorlar, çok sıkıcı oluyor. Bazı okulların logoları çok hoş ama bir çoğu ehh dedirtecek şeyden.. Yerel figürler vs. kullanılsa güzel olur..
Kızmazsanız nacizane bir önerim olacak:
Yazıların çemberi aşması tasarıma aykırı bir durum, meb ablemide başakların altında kalmış mümkünse başkalar ile amblem üst üste binmesin başklarda biraz daha oval olursa süper olur.
Bizim okulunda logosu ektedir.
BBNET için tasarladığımız birkaç logo; bizden-size-f127/bbnet-okul-logolari-psd-formatinda-t31122.html
değişik olması için abuk subuk olmasındansa sade olması daha iyi oluyor. yapan güzel yapsa da ben sıradışı olsun diye saçmalama potansiyeli buluyorum kendimde.
PSD olarak yollarsanız çok güzel nice logo yapımına vesile olabilirsiniz arkadaşlar. Ben şahsen sıkışınca AAA logo tarzı programlara başvuruyorum :mrgreen:
Tüm arkadaşları tebrik ederim üretkenliklerinden dolayı, sedom hocam 3. logonuz harika olmuş, silver_eagle hocam sizinki de aynı şekilde, sıradışı ve hoş olmuş, okul adının altından yükselen yarım ok, ayrı bir mana katmış hoşuma gitti doğrusu, tekrar tebrik ederim.