psd atsanızda biz bu işten çok anlayamayanlar kendimize uyarlasak arkadaşlar...yardımcı olursanız çok sevinirim...şimdidden teşekkürler
neverjealous' Alıntı:boteakif hocam, soldaki yeşil bayrağı kesmişsiniz. Saygılar.![]()
Arkadaki osmanlı arması ve yeşil bayrak hilafet sancağı. Armada sancağın o kadarı göründüğü için o kadar görünüyor hocam yoksa ben özellikle kesmedim.eemree' Alıntı:boteakif hocam, bence logo aşırı kalabalık olmuş.Bunu öğrencilerin elbiselerine falan zor basarlar.Aynısı olmaz
agamuratcelebi' Alıntı:hocam meslek lisesi için yapan var mı örnek olarak
harika olmuş, monotonluktan uzak, hatırlanabilir ve okula özel...yuca' Alıntı:evet güzel çalışmalar var. buda bizim okulun.
hasan' Alıntı:harika olmuş, monotonluktan uzak, hatırlanabilir ve okula özel...yuca' Alıntı:evet güzel çalışmalar var. buda bizim okulun.
Meraktan soruyorum, okul logosunda hiç yöresel bir simge veya ne bileyim işaret olan var mı? Mesela yöreye özgü (endemik?) çiçek, kuş veya ne bileyim bir hayvan yada sadece okula ait olabilecek birşey...?
Bir arkadaş istek logo yapıyor. Oraya yazarsanız yardımcı olabilir...gunay_d' Alıntı:GEYVE GAZİPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU YEŞİL BEYAZ YAPABİLİRMİSİNİZ ARKADAŞLAR LOGO YAPMAYI BİLMİYORUM