Okul için sistem önerisi

Kodla Büyü

yataylimit

Süper Üye
Süper Üye
Selamlar,

Müdür bey ödenek bulmuş, okul için 10 civarında bilgisayar almak istiyor. Onboard ekran kartlı olacaklar ve rutin ofis, internet gibi amaçlarla kullanılacaklar. Bir veya iki tanesi ise biraz daha güçlü olacak (biri benim olacak :roll: ).

Hem sistem önerilerinize hem de Ankara'da Vatan dışında nereden alabileceğimiz konusunda görüşlerinize ihtiyacım var. Ben topladığım iki sistemi ekte gönderiyorum. Görüş bildirebilirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Monitörlü ama daha düşük sistem.png
    Monitörlü ama daha düşük sistem.png
    87.4 KB · Görüntüleme: 1,574
  • Monitörsüz ama güçlü sistem.png
    Monitörsüz ama güçlü sistem.png
    72.7 KB · Görüntüleme: 1,574
ankara da ulus konya sokaktaki toptancılardan parça alınabilir ancak garanti konusunu sormak gerekebilir...

wertyu6' Alıntı:
bence cd-dvd sürücüye gerek yok artık
80*10
800 tl okulda kalsın.

Bazen öğretmen arkadaşlar yayın firmalarının CD ve DVD leri ile geliyorlar. Benim de aklıma geldi ama sorun olabilir diye düşündüm... Yine de teşekkürler.

aktasankara' Alıntı:
wertyu6' Alıntı:
bence cd-dvd sürücüye gerek yok artık
80*10
800 tl okulda kalsın.

dvd parasına, hddyi ssdye çevirebilirsin, aşağı yukarı aynı fiyata gelecektir. hız için tavsiye ederim

Bu bana da sonradan çok mantıklı geldi ve sanırım bu şekilde yapacağım. Nihayetinde kimsenin 500'lük diske ihtiyacı olmuyor. 80'lik disklerin bile genelde yarısı kullanılıyor. tavsiyeniz için çok teşekkürler.

Kesinlikle SSD tercih edin hocam cd ile ilgili bir şey olacak olursa iso yapar kurarsınız. Ek olarak bildiğim kadarıyla SSD boyutu büyüdükçe performans artıyor. 80 yerine 5 10 dolar fazla verip 120'lik disk alabilirsiniz. All in one pc bakmakta fayda var derli toplu olur en azından. Şimdiden hayırlı olsun.

BBNET
Geri