Çok güzel olmuş hocam. Okul için ben de düşünüyorum. Hangi programda hazırladınız ? Okul sitesinde yayınlanamıyor diye biliyorum siz nerede yayinladiniz?Hem ilçe hem okul için yaptım yasal herhangi bir sorun yaşamadık hocam inceleyebilirsiniz.
![]()
![]()
![]()
![]()
elinize sağlık güzel olmuş hocam, teşekkürler?Hem ilçe hem okul için yaptım yasal herhangi bir sorun yaşamadık hocam inceleyebilirsiniz.
![]()
![]()
![]()
![]()
Canva, pixabay, pexels gibi fotoğraf paylaşım sitelerinden kullanıyoruz hocam bu şekilde telif sorunu olmaz. Kişi resimlerini Google görsellerden almıyorum, sadece logo gibi kurumsal resimleri görsellerden alıyorumFotoğrafların nereden buluyorsunuz, satın mı alıyorsunuz? Telif vs konusu malum.
Hocam dergiyi hazırladıktan sonra okul sitelerine de mem sitesine yüklediğiniz gibi yükleyebiliyor muyuz acabaBuda benim İl Millî Eğitim için hazırladığım E-Dergi
https://malatya.meb.gov.tr/Calikusu/3/mobile/index.html
Ben yukarıda paylaştığım 4 dergiyi de Canva ile yaptım hocamDergiler çok güzel olmuş arkadaşlar. Canva mı kullandınız, başka programlar mı?
InDesignDergiler çok güzel olmuş arkadaşlar. Canva mı kullandınız, başka programlar mı?
Hocam psd veya PDF formatini paylaşır misiniz tasarımını çok begendimBuda benim İl Millî Eğitim için hazırladığım E-Dergi
https://malatya.meb.gov.tr/Calikusu/3/mobile/index.html
Merhaba hocam siteleri Canva da tasarlamışsınız. Elinize sağlık, çok güzel olmuş. Daha sonra e-dergiye çevirmek için başka bir uygulama kullandınız mı? Canva da yapabiliyor muyuz?Ben yukarıda paylaştığım 4 dergiyi de Canva ile yaptım hocam
Flipbook veya benzeri uygulama kullanıyoruz hocam. Dergi efektine ihtiyacınız yoksa Canva ile paylaşım da yapabilirsiniz. Bence mantıklı olanı da o. Tek eksiği iki sayfa değil de tek sayfa şeklinde görünmesiMerhaba hocam siteleri Canva da tasarlamışsınız. Elinize sağlık, çok güzel olmuş. Daha sonra e-dergiye çevirmek için başka bir uygulama kullandınız mı? Canva da yapabiliyor muyuz?
Teşekkürler hocamFlipbook veya benzeri uygulama kullanıyoruz hocam. Dergi efektine ihtiyacınız yoksa Canva ile paylaşım da yapabilirsiniz. Bence mantıklı olanı da o. Tek eksiği iki sayfa değil de tek sayfa şeklinde görünmesi