Okulumuz için 2 adet bilgisayar alınacak. i5 işlemcili, 4-8 GB ramli bir sistem için uygun fiyatlı bildiğiniz hazır sistemlerden önerirseniz sevinirim...
okul için alınca %18 kdv indirimi yaptırmak için neler gerekiyor acaba, açıklayabilir misiniz hocam ?the_korsan' Alıntı:vatandan %30+%18 kdv indirimle 1015 tlye bugün teslim aldım.
fatihinfedaisi' Alıntı:okul için alınca %18 kdv indirimi yaptırmak için neler gerekiyor acaba, açıklayabilir misiniz hocam ?the_korsan' Alıntı:vatandan %30+%18 kdv indirimle 1015 tlye bugün teslim aldım.
yildiray75' Alıntı:fatihinfedaisi' Alıntı:okul için alınca %18 kdv indirimi yaptırmak için neler gerekiyor acaba, açıklayabilir misiniz hocam ?the_korsan' Alıntı:vatandan %30+%18 kdv indirimle 1015 tlye bugün teslim aldım.
AYNI anda hem dkv muaf hem başka indirim yapmıyorlar diye biliyodum ben .
yapmanız gereken alacağınız yerin muhasebesinden bir okulun gönderdiği evrağın örneğini isteyin. aynısını doldurun. veya kdv muafiyet belgesi var indirin doldurun ilçe mem müdürü imzalayacak sonra karşı tarafa fakslayın. ama ilk iş karşı tarafın muhasebesini aramak.