M mincona Üye Mesajlar 2 30 Haziran 2008 #32 merhaba arkadaşlar deepfreeze in son sürümünün kullanımı hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirm şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar deepfreeze in son sürümünün kullanımı hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirm şimdiden teşekkürler
M mincona Üye Mesajlar 2 30 Haziran 2008 #33 deepfreez enrerprise 6.3 ün kullanımı hakkında acil tardım ..
A adilbolgi Üye Mesajlar 27 29 Temmuz 2008 #34 okul formatörlerine gerekli belgeleri yıl sonu çalışma raporlarıda dahil olmak üzere ilçe eğitici formatörlük görevini yapan kişinin göndermesi gerekiyor.
okul formatörlerine gerekli belgeleri yıl sonu çalışma raporlarıda dahil olmak üzere ilçe eğitici formatörlük görevini yapan kişinin göndermesi gerekiyor.
Y yeni.formator Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 407 3 Temmuz 2010 #45 ben hiç böyle birşey hazırlamadım. umarım sorun çıkmaz. aylık çalışma raporlarını düzenli göndermiştim..
ben hiç böyle birşey hazırlamadım. umarım sorun çıkmaz. aylık çalışma raporlarını düzenli göndermiştim..
A abdullatif Site Gezgini Mesajlar 96 6 Temmuz 2010 #46 Şimdiye kadar ben de böyle birşey hiç hazırlamamıştım. Bu sefer hazırlıycam. Çok teşekkürler paylaşım için. Esen kalın değerli arkadaşlar..
Şimdiye kadar ben de böyle birşey hiç hazırlamamıştım. Bu sefer hazırlıycam. Çok teşekkürler paylaşım için. Esen kalın değerli arkadaşlar..
tamer Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,218 18 Eylül 2010 #47 Re: miraz' Alıntı: Bir önceki rapordan biraz daha detaylı bir rapor hazırladım. Birde buna bakın. Genişletmek için tıkla ... :++:
Re: miraz' Alıntı: Bir önceki rapordan biraz daha detaylı bir rapor hazırladım. Birde buna bakın. Genişletmek için tıkla ... :++: