idril42' Alıntı:Geçen sene 40 sayfa,karton kapak,corel ile tasarımı tamamen bana ait olan (baskıya hazır halde) okul dergisinin 1000 tanesini 1200 liraya bastırdık İzmir'de..
Klasik okul dergisi yapmayın,sıkıcı,yok spor sayfası,yok mizah..Ben şöyle yaptım,tema belirledik ve tüm yazılar her branşta o temada çıktı. Çokta beğenildi çünkü okundu. Klasik okul dergileri okunmaz,sadece resimlere bakılır ve atılır. Tema koyarsanız bir amacı olur ve daha ciddiye alınıyor.
Hocam tema derken tam olarak anlamadımidril42' Alıntı:Geçen sene 40 sayfa,karton kapak,corel ile tasarımı tamamen bana ait olan (baskıya hazır halde) okul dergisinin 1000 tanesini 1200 liraya bastırdık İzmir'de..
Klasik okul dergisi yapmayın,sıkıcı,yok spor sayfası,yok mizah..Ben şöyle yaptım,tema belirledik ve tüm yazılar her branşta o temada çıktı. Çokta beğenildi çünkü okundu. Klasik okul dergileri okunmaz,sadece resimlere bakılır ve atılır. Tema koyarsanız bir amacı olur ve daha ciddiye alınıyor.
alfa156' Alıntı:Geçen yıl 500 adet 1800 liraya bastırmıştık internetten bulduğum istanbulda bi firmaya. İnternete bakmadan bastırmayın hocam yerel matbaalar çok istiyor. İçerik kısmına gelince okul dergisi olacaksa o iş edebiyat/türkçe öğretmenlerinin işi, bilişimci olarak siz sayfaların tasarımını yaparsınız.
Hocam herhalde onlar sadece basım için gönderiyor olabilirler.mebbis' Alıntı:Müdür arkadaşı ile anlaşmış. :idea:
Güzelmiş hocam yazılanlara baktım
sizin müdür 100 tane 1600 tl
arkadaşın biri 1000 tane 1200 tl yazmış. ?????
sizinki ya 1000 olmalı yada bu işte bi bit yeniği var![]()
mayhem' Alıntı:alfa156' Alıntı:Geçen yıl 500 adet 1800 liraya bastırmıştık internetten bulduğum istanbulda bi firmaya. İnternete bakmadan bastırmayın hocam yerel matbaalar çok istiyor. İçerik kısmına gelince okul dergisi olacaksa o iş edebiyat/türkçe öğretmenlerinin işi, bilişimci olarak siz sayfaların tasarımını yaparsınız.
Hocam bu fiyata dahil olan neydi mesela
Yani bizim yapmamız gereken yerler nelerdir ?
Geçen sene 40 sayfa,karton kapak,corel ile tasarımı tamamen bana ait olan (baskıya hazır halde) okul dergisinin 1000 tanesini 1200 liraya bastırdık İzmir'de..
Mesela yardımseverlik temalı dergi çıkaracaksınız,fenci o temada kendi branşı ile ilgili bir yazı yazacak,dinci,bedenci vs..Tema derken nasıl, biraz daha açar mısınız?