M mehru Aktif Üye Mesajlar 102 10 Eylül 2014 #1 Merhaba daha yapmadım. Görev alsam çok sıkıntılı oluyor mu? Debirs saatim az olduğu için başka okullara gidiyorum. Onun yerine BTR daha iyimi olur?
Merhaba daha yapmadım. Görev alsam çok sıkıntılı oluyor mu? Debirs saatim az olduğu için başka okullara gidiyorum. Onun yerine BTR daha iyimi olur?
B BesSTy Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 549 10 Eylül 2014 #2 Kendi okulunda BTR daha iyidir başka okula gitmek yerine..
rs.1453 Aktif Üye Mesajlar 205 10 Eylül 2014 #3 hocam ben de senin gibi 4 okula gideceğim. ama btr olup kurtulayım diyorum. yarın başvuracağım inşallah..
hocam ben de senin gibi 4 okula gideceğim. ama btr olup kurtulayım diyorum. yarın başvuracağım inşallah..
ysahin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 617 11 Eylül 2014 #5 btr olman daha iyi hocam kendi okulunda kalır kendi isteğine programına göre güzel güzel çalışırsın
B Baharakn Site Gezgini Mesajlar 90 11 Eylül 2014 #6 Ben geçen yıl 2 dönemde de yani tüm sene btr ydim diğer okullarda ihtiyaç olduğu halde gitmedim hocam bu yıl isteyeceğim çok daha rahat ve okulunuz için verimli olursunuz
Ben geçen yıl 2 dönemde de yani tüm sene btr ydim diğer okullarda ihtiyaç olduğu halde gitmedim hocam bu yıl isteyeceğim çok daha rahat ve okulunuz için verimli olursunuz
cevher--- Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 596 11 Eylül 2014 #7 btr okuluna göre değişiyor sanki, iş çok gibiyse sadece derse girilebilir, yani btr ye gerek yok.