pythagorean' Alıntı:
Uludere olayının arkasında duramayıp, topu oraya buraya atan da vatan hainidir hocam. Ne kaçırıyodu onlar? Zeytin ekmek mi? Kimdi onlar? En iyi ihtimalle kaçakçı, en kötü ihtimalle terörist. En iyi ihtimali bile adamı alnından vurmak için yeterlidir. Çünkü kaçakçılık yaptığı hattın ucu pkk. Yani öyle veya böyle teröristtiler veya teröriste yardım ve yataklık edenlerdi. Yani vatan haini. En kötü ihtimali düşünelim. Bunlar terörist. Ben bunların geçişini görüyorum. Büyük bi grup geçiyor benim sınırımdan. Yok ben vurmayayım bekleyeyim. Bekleyeyim de gidip bi sınır karakolunu bassınlar 30 şehit verelim. Ondan sonra vururuz. Daha bulabilirsek. Ben öyle karışık, öyle canımın yandığı bi bölgede, böyle bir kalabalık göreceğim ve vurmayacağım. Vurduktan sonra da kaypak cevaplar vereceğim öyle mi? Yok öyle yağma. Orda kuş uçurtmam diyeceksin. Sağlam duracaksın.
kesinlikle katılıyorum, üstüne bir de bir ton para verildi, şehit ailelerinin yüzüne bakılmazken. Resmen kaçakçılık meşrulaştırıldı.
formator355' Alıntı:
şunu millet artık iyi bilsin. ben güneydoğuda yıllarca kalmış bir insan olarak. güney ve doğuda yaşayan bazı milyonlarca kürt bu ülkenin bayrağınıda dilinide toprağınıda marşınıda sevmez tanımaz. kabullenmek istemez. ama bu ülkenin bedava elketirini suyunu kullanır vergi ödemz. bedava çocuk parsı alır yeşil kart alır,odunun kömür gıda alır. kaçakçılık yapar, kaçak mal kullanır. bu ülkenin gerçeğidir. şimdi bu ülkeye onun bayrağına marşına diline yan bakan insanlara kürt kardeşim mi diyeceğim. ülkede millet kavarmı bile değişti türk milleti değil türkiye milleti (türkiye milleti diye bir millet yoktur.)
katılmıyorum, bu şekilde kürt gerçeğini görmezden gelerek pkknın yapmaya çalıştığını yapıyorsunuz. kürtleri türklerden tamamen ayrı gösterip aradaki bağı koparıp toprakları ayırmak. sizde bu kardeşliği yok sayarak onların istediğine tuz biber ekiyorsunuz. Ha yok öyle olsun istemiyorsanız kürtlere kardeşim demeyip, bir köşeye atıp buraların tamamı bizimdir, çıkıp gidin mi diyeceksiniz? buyrun doğu anadolu ve güneydoğu anadolu orada. aktütünü, uludereyi boşalttırın bakalım. Sanırım kardeş demekten başka çare yok, çünkü kürt diye bir gerçek var orada.