Okul bahçesine ve okulun içine beldeden gençler giriyor

Kodla Büyü
yadigartbaykal' Alıntı:
öyle mi?

Yeter artık arkadaşlar bu yaptığınız resmen İNSANLIK dışı davranış. Ben de o dediğiniz malum etnik grubun içinden geliyorum. Söylem tarzınız yanlış, Bütün Kürtleri böyle bir anlayışla yargılarsanız, insanlığından çıkmamış Kürtleri insanlıktan çıkarıp kendinize sövdürmüş olursunuz. Ağzımı bozmak istemiyorum ama anlayın Genelleme yapmayın, doğudan gelen diyin, kürt kökenli diyin ama malum etnik grup demeyin genellemeyin, işte bu faşizmdir. İnsan gibi davranın biraz.
Ben de size bir örnek vereyim, aynı durum benim de başıma geldi ve POLİS'i aradım, ne mi oldu?
Polis geldi, dışarıya çıkardı adamları. Akşam eve giderken beni tehdit ettiler POLİSLER Yadigar hoca arayıp şikayetçi oldu diye söylemiş. Resmen beni fişlemiş tinercilere karşı! Ben şimdi o polisi MALUM ETNİK GRUP diye tanımlıyor muyum.????!!
Türklere olan kinin ve nefretin ortada sayın hocam bunu cümlelerini okurken bile çok kolaylıkla sezebildim. Sizin için Türkiye'de Türkçülüğü ön plana çıkaranlara hemen faşist damgası yapıştırmak ne kadar kolay oldu böyle. Polis olayınıza gelince şikayet edilenin kim tarafından şikayet edildiğini bilmesi yasal haktır. Polisi savunacak değilim umrumda bile değil. Ancak bakın hemen fişlendiğinizi ve ayrımcılığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Önyargılarınızdan kurtulduğunuz zaman zaten dışlanmadığınızı anlayacaksınız. Malum etnik grup gibi bir ayrı söylemi de bizzat siz kendiniz oluşturdunuz bu ülkede.

atila1970' Alıntı:
elitalyano' Alıntı:
yazdığım yoruma bilim kurgu filmlerini aratmayacak türden cevap verenler, herhangi bir olay olsunda kinimizi kusalım diye bekleyenler, sizin derdiniz okulun bahçesi felan değil, benliğinizde ki faşizmin, orgazmını gerçekleştirmek...
Hocam o malum sözünde bile her türlü kalleşlik var bu adamın. Bir de faşoluk yapmıyorum diyor. O bölgede o malumların olması bir tarafınıza mı batıyor. Kendinizi ne sanıyorsunuz. Bırakın artık ayrım gayrımcılığı.
Zaten faşistlik yapmadık da ondan böyle işkembeden sallıyosunuz, kalleş falan diye. Okuldaki olayı boşver de, vatan haininin, kalleşin önde gideni çakallar bize laf atar oldu ona yanarım.

şunu millet artık iyi bilsin. ben güneydoğuda yıllarca kalmış bir insan olarak. güney ve doğuda yaşayan bazı milyonlarca kürt bu ülkenin bayrağınıda dilinide toprağınıda marşınıda sevmez tanımaz. kabullenmek istemez. ama bu ülkenin bedava elketirini suyunu kullanır vergi ödemz. bedava çocuk parsı alır yeşil kart alır,odunun kömür gıda alır. kaçakçılık yapar, kaçak mal kullanır. bu ülkenin gerçeğidir. şimdi bu ülkeye onun bayrağına marşına diline yan bakan insanlara kürt kardeşim mi diyeceğim. ülkede millet kavarmı bile değişti türk milleti değil türkiye milleti (türkiye milleti diye bir millet yoktur.)

uludere olayına bir bakaın. eğer o çocuklar bu ülkenin evlatları ise neden türk bayrağı yerine pkk bayrağı sarılı bayraklara sarılı tabutlarla gömüldü. başbakan tek millet tek bayrak tek vatan diyor. hepsi yalan. aslında bunun tersini söylemek istiyor. tek milletse bu milletin adını nedir? adını söylemiyor. tek vatan ise suriye nasıl senin iç meselen oluyor. tek bayraksa neden pkk bayrağını açanlara gövde gösterisi yapanlara ceza yok.

formator355' Alıntı:
uludere olayına bir bakaın. eğer o çocuklar bu ülkenin evlatları ise neden türk bayrağı yerine pkk bayrağı sarılı bayraklara sarılı tabutlarla gömüldü. başbakan tek millet tek bayrak tek vatan diyor. hepsi yalan. aslında bunun tersini söylemek istiyor. tek milletse bu milletin adını nedir? adını söylemiyor. tek vatan ise suriye nasıl senin iç meselen oluyor. tek bayraksa neden pkk bayrağını açanlara gövde gösterisi yapanlara ceza yok.
Uludere olayının arkasında duramayıp, topu oraya buraya atan da vatan hainidir hocam. Ne kaçırıyodu onlar? Zeytin ekmek mi? Kimdi onlar? En iyi ihtimalle kaçakçı, en kötü ihtimalle terörist. En iyi ihtimali bile adamı alnından vurmak için yeterlidir. Çünkü kaçakçılık yaptığı hattın ucu pkk. Yani öyle veya böyle teröristtiler veya teröriste yardım ve yataklık edenlerdi. Yani vatan haini. En kötü ihtimali düşünelim. Bunlar terörist. Ben bunların geçişini görüyorum. Büyük bi grup geçiyor benim sınırımdan. Yok ben vurmayayım bekleyeyim. Bekleyeyim de gidip bi sınır karakolunu bassınlar 30 şehit verelim. Ondan sonra vururuz. Daha bulabilirsek. Ben öyle karışık, öyle canımın yandığı bi bölgede, böyle bir kalabalık göreceğim ve vurmayacağım. Vurduktan sonra da kaypak cevaplar vereceğim öyle mi? Yok öyle yağma. Orda kuş uçurtmam diyeceksin. Sağlam duracaksın.

Bu ülkenin bayrağına diline ismine yan bakan askerine kurşun sıkan o sıkanlara desdet veren her kimse hepsinin ...

bu anlayışta olan kürt arap kim varsa ben onlara kardeşim demem. varlığınıda tanımam

yadigartbaykal' Alıntı:
pythagorean' Alıntı:
Uludere olayının arkasında duramayıp, topu oraya buraya atan da vatan hainidir hocam. Ne kaçırıyodu onlar? Zeytin ekmek mi? Kimdi onlar? En iyi ihtimalle kaçakçı, en kötü ihtimalle terörist. En iyi ihtimali bile adamı alnından vurmak için yeterlidir. Çünkü kaçakçılık yaptığı hattın ucu pkk. Yani öyle veya böyle teröristtiler veya teröriste yardım ve yataklık edenlerdi. Yani vatan haini. En kötü ihtimali düşünelim. Bunlar terörist. Ben bunların geçişini görüyorum. Büyük bi grup geçiyor benim sınırımdan. Yok ben vurmayayım bekleyeyim. Bekleyeyim de gidip bi sınır karakolunu bassınlar 30 şehit verelim. Ondan sonra vururuz. Daha bulabilirsek. Ben öyle karışık, öyle canımın yandığı bi bölgede, böyle bir kalabalık göreceğim ve vurmayacağım. Vurduktan sonra da kaypak cevaplar vereceğim öyle mi? Yok öyle yağma. Orda kuş uçurtmam diyeceksin. Sağlam duracaksın.
kesinlikle katılıyorum, üstüne bir de bir ton para verildi, şehit ailelerinin yüzüne bakılmazken. Resmen kaçakçılık meşrulaştırıldı.

formator355' Alıntı:
şunu millet artık iyi bilsin. ben güneydoğuda yıllarca kalmış bir insan olarak. güney ve doğuda yaşayan bazı milyonlarca kürt bu ülkenin bayrağınıda dilinide toprağınıda marşınıda sevmez tanımaz. kabullenmek istemez. ama bu ülkenin bedava elketirini suyunu kullanır vergi ödemz. bedava çocuk parsı alır yeşil kart alır,odunun kömür gıda alır. kaçakçılık yapar, kaçak mal kullanır. bu ülkenin gerçeğidir. şimdi bu ülkeye onun bayrağına marşına diline yan bakan insanlara kürt kardeşim mi diyeceğim. ülkede millet kavarmı bile değişti türk milleti değil türkiye milleti (türkiye milleti diye bir millet yoktur.)
katılmıyorum, bu şekilde kürt gerçeğini görmezden gelerek pkknın yapmaya çalıştığını yapıyorsunuz. kürtleri türklerden tamamen ayrı gösterip aradaki bağı koparıp toprakları ayırmak. sizde bu kardeşliği yok sayarak onların istediğine tuz biber ekiyorsunuz. Ha yok öyle olsun istemiyorsanız kürtlere kardeşim demeyip, bir köşeye atıp buraların tamamı bizimdir, çıkıp gidin mi diyeceksiniz? buyrun doğu anadolu ve güneydoğu anadolu orada. aktütünü, uludereyi boşalttırın bakalım. Sanırım kardeş demekten başka çare yok, çünkü kürt diye bir gerçek var orada.
Biz orada Kürt yok demedik ki. Uludere'den çıkında demedik. Biz kaçakçılık yaptıkları iddia edilen ki çok masumca bir davranış ve öldürülen 3-5 tane ne idüğü belirsizin ardından çıkan tantanaya kızdık. Bizim bir karakolumuz basılıyo 30a yakın şehit veriyoruz, terörist mi sapık mı ipsiz mi sapsız mi nedir bilinmez 30a kelle gidiyo kıyamet kopuyo. Bu nasıl iş arkadaş bana bunu açıklayın kürt sorunuyla bağdaştırın bana bunu hadi.

BBNET
Geri