olc1412 Site Gezgini Mesajlar 30 5 Mayıs 2010 #1 işinize yarayabilir? Ekli dosyalar Okul Armasini Kim Sakladi.rar Okul Armasini Kim Sakladi.rar 25.6 KB · Görüntüleme: 1,781
olc1412 Site Gezgini Mesajlar 30 6 Mayıs 2010 #3 hocam neresini anlamadınız? sorgulamalr yapıldı ve tablolar hazırlanmış olarak yükledim. dersde öğrencilere hazır halini göstermiş olursunuz diye yükledim! :?
hocam neresini anlamadınız? sorgulamalr yapıldı ve tablolar hazırlanmış olarak yükledim. dersde öğrencilere hazır halini göstermiş olursunuz diye yükledim! :?
Y yesil_turuncu Site Gezgini Mesajlar 69 6 Mayıs 2010 #4 hocam özür dilerim, 7. sınıf olduğunu okumamışım.
selcukoglakci Aktif Üye Mesajlar 218 24 Ekim 2010 #7 hocam teşekkür ederim. zamandan tasarruf yaptım sayenizde
aysegul_ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 467 13 Ocak 2011 #9 çok teşekkürler hocam, geçen yılki dosyamı bulamamıştım, yeniden yapıcaktım birazdan.. Ama beni bir dertten kurtardınız
çok teşekkürler hocam, geçen yılki dosyamı bulamamıştım, yeniden yapıcaktım birazdan.. Ama beni bir dertten kurtardınız
serhatdemir Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 490 28 Şubat 2011 #18 Bu hafta tam da bu konudayım. İyi oldu.
A AsurBanipal Aktif Üye Mesajlar 109 10 Mayıs 2016 #26 Hocam Teşekkürler çok işime yaradı excelde filtre konusunda kullanıyorum. Öğrenciler içinde eğlenceli oluyor.
Hocam Teşekkürler çok işime yaradı excelde filtre konusunda kullanıyorum. Öğrenciler içinde eğlenceli oluyor.